}

Tilmeld prøvetime

I Taifu Karate Dojo har du to gratis prøvetimer.

TILMELD PRØVETIME

Hvis du herefter ønsker at melde dig ind i Taifu skal det ske via dette link. Efter tilmelding modtager du mail med betalingsoplysninger. Vi anbefaler at du tilmelder dig PBS. Husk at checke spamfilter, hvis du ikke modtager nogen mail.

 

Kontingentperioder

Vores kontingent skal forudbetales for et halvt år. Når du melder dig ind i Taifu Karate Dojo regner systemet automatisk hvor meget du skal betale frem til næste forfaldsdato som er 1. januar og 1. juli. Bemærk at forudbetalt kontingent ikke tilbagebetales ved udmeldelse jf. vores vedtægter. 

Tilskud til kontingent

Det er muligt at søge tilskud til kontingent og karatedragt via Taifu. Vi foranlediger kontakt til forskellige støttemuligheder, hvis formål er at støtte socialt udsatte børn og unge med kontingenter og udstyr til idræt eller andre fritidsaktiviteter. Målet er at få børnene ud blandt andre børn, hvor de kan være en del af et positivt fællesskab og spejle sig i voksne rollemodeller og dermed få nogle succesoplevelser og en styrket tro på sig selv. Kontakt instruktøren som vil være behjælpelig med at søge økonomisk støtte. 

Priser

Mini karate

Alder: 4-6 år

Børn 

Alder: fra 6 år

Pris: Kr. 1.300,- per halve år

Der gives 20 % rabat når 2 eller flere søskende træner i Taifu. Tilmeld og send mail til info@taifu.dk. Du vil herefter modtage ny opkrævning

Voksne

Alder: fra 15 år

Holdtilmelding

Klik på linket tilmelding, hvorefter der åbner en ny side. Her skal du vælge det hold du ønsker at tilmelde dig. Tryk herefter på KØB.

Herefter bedes du udfylde felterne, hvorefter du vil modtage en mail med indbetalingsoplysninger. 

TILMELDING

Søskenderabat

Hvis der er 2 eller flere søskende, som ønsker at træne i Taifu kan du opnå 20 % rabat på kontingent. Vores system kan ikke fratrække rabatten ved tilmelding. Du skal derfor tilmelde børnene normalt og se bort fra den opkrævning du modtager. Send en mail til  info@taifu.dk og gør opmærksom på, at der er tale om søskende. Herefter vil du modtage en korrekt opkrævning med rabat fratrukket.

 

Tilkøb

Taifu informationsmappe og klubmærke – gratis

Graduering – kr. 100

Nyt bælte – kr. 50

Karate dogi (karatedragt) – kan købes gennem Taifu. Begynderdragt koster mellem kr. 350 – 400 alt efter størrelse.

Stævnegebyrer – udvalgte stævner er gratis for medlemmer af Taifu – ellers ligger prisen på mellem 100-300 kr. alt efter størrelsen på stævnet. 

Hvad får du i dit medlemsskab i Taifu Karate Dojo

 • Undervisning af højt uddannede og højt graduerede instruktører i en international karateklub med stolte traditioner
 • Mulighed for at deltage gratis på vores specielhold i kata og kumite 
 • Mulighed for at benytte vores fantastiske dojo til fritræning
 • Medlemsskab af Danish Karate Confederation – som giver adgang til stævner i verdensforbundet WUKF 
 • Medlemsskab af Shobu Ippon Danmark – som giver adgang til dommeruddannelse, stævnetræning og deltagelse i en lang række stævner herunder Nordic Open.
 • Mulighed for at blive indstillet til graduering (bælteprøve) 3 gange årligt
 • Mulighed for at stille op til udvalgte stævner i Danmark
 • Mulighed for at blive optaget på DKC landsholdet
 • Mulighed for at deltage i  internationale mesterskaber 
 • Mulighed for at blive undervist af topinstruktører der gæster Taifu
 • Mulighed for at træne i Japan under dygtige japanske instruktører
 • Mulighed for at deltage i store Europæiske Gasshuku (træningslejre)
 • Mulighed for at deltage i vores mange ekstra træningstilbud bl.a. weekendlejre, sommertræninger mv. En del lokale træningslejre er gratis.
 • Del af en klub der skaber relationer, som har et stærkt fællesskab, og som afholder masser af gratis sociale arrangementer for voksne, unge og børn.