Mini karate

Lørdage hold 1 kl. 09.00 – 10.00 og hold 2 kl. 10.00 – 11.00 i den store dojo

Mini karate er for børn i alderen 4-7 år. Børnene udvikles gennem fysisk træning og leg. Vores Mini Karatehold er et af vores meget populære hold og bliver hurtigt fyldt op.

Bemærk at mange forældre udnytter ventetiden til selv at træne på vores forældehold, som afvikles samtidig i den lille dojo.

Træningen på Mini Karateholdet tager udgangspunkt i træning af balance og koordination gennem leg og simple karateøvelser.

Vi har et erfarent trænerteam, som på en inkluderende måde giver børnene en god start på karate.

Børnenes indlæringsevne forbedres via karatetræningen, og vores faste rammer gør børnene trygge. Det er nogle af de mange positive tilbagemeldinger, vi har fået fra forældre gennem årene i Taifu.

Målet med Mini Karateholdet er på en sjov og motiverende måde, at forberede barnet træningen på børneholdet. Vi lægger stor vægt på et positivt læringsmiljø på Mini Karateholdet.

Børnene laver opvisning en gang om året for forældrene. Vores instruktører har lang praktisk undervisningserfaring samt en bred faglig pædagogisk ballast, hvilket tilgodeser en optimal indlæring.

Læs artiklen Karate og dannelse, som beskriver hvordan karatetræning gavner børn.

Alder: 4-7 år

Aktiviteter:

På Mini Karateholdet er der mange forskellige sociale aktiviteter tilknyttet.

Bl.a. sommertræningslejr, sommerfest, fastelavn, Nissecup, og juleafslutning + masser af andre sociale tiltag som f.eks. fødselsdage på holdet.

En stor begivenhed er vores årlige opvisningsdage, hvor forældrene inviteres til opvisning. Efter opvisningen er der et kort forældreinformationsmøde.

Graduering

Der er mulighed for at blive indstillet til graduering (bælteprøve) 2 gange årligt. Barnet får udleveret et Taifu informationshæfte ved indmelding, hvor gradueringskrav mv. fremgår.