Instruktører Taifu Karate Frederiksværk

Instruktører i Taifu

I Taifu Karate Dojo har vores instruktører et højt fagligt internationalt niveau. Taifu Karate Dojo sætter kvalitet, ordentlighed og faglighed højt. Vi er i Taifu Karate Dojo stolte og priviligerede over, at vores hovedinstruktører selv har kæmpet ved utallige stævner i ind- og udland og været på landsholdet i karate. Det har naturligvis en betydning for instruktørens karatemæssige kapacitet, at man selv har været aktiv kæmper på højt plan. Det medvirker til høj karatefaglighed, som skaber de bedste rammer for uddannelse af alle der har deres gang i Taifu.

Flere af vores hovedinstruktører og instruktører har også en uddannelsesmæssig baggrund, som gør at de kan udvide din personlige kapacitet eller ydeevne, så du bliver i stand til at udføre og håndtere ting, som du ikke kunne før. 

På flere hold vil du have mulighed for at blive undervist af vores chefinstruktør Jesper F. Andersen sensei 7. dan. Med mere end 40 års undervisningserfaring er han en af Danmarks mest erfarne og anerkendte karateinstruktører. Gennem årene har Jesper sensei hele tiden udviklet sine karatefaglige og personlige kompetencer. Diplomtræneruddannelsen i eliteidræt, masteruddannelsen i organisationspsykologi og den voksenpædagogiske diplomuddannelse har i særlig grad givet Jesper sensei kompetencer til at skabe personlig udvikling hos karateeleverne.  

Jesper sensei er også kendt som en af Danmarks absolut bedste talenttrænere. Gennem årene har mere end 40 landsholdskæmpere og 50 sortbælter nået deres mål gennem daglig undervisning af Jesper sensei. 

Vi er naturligvis stolte over, at have sådan en instruktørkapacitet i Taifu Karate Dojo og opfordrer alle interesserede til at møde op og træne under Jesper sensei. Her vil du garanteret blive udviklet både fysisk og mentalt!

Chefinstruktør

Jesper F. Andersen sensei, chefinstruktør

7. dan

Instruktører

Charlotte Stensholm sempai

3. dan

Elsa-Maria Panduro Berg sempai

3. dan

Mikkel Landry Sørensen sempai

3. dan

Christina Nielsen sempai

2. dan

Maya

Maya Kahl Holm sempai

2. dan

Liv Juhl Andersen

1. dan

Amalie Nielsen

2. kyu

Regitze Juhl Andersen

3. kyu

Ulrick Sørensen

3. kyu

Lasse Møller

3. kyu

Tina Klok Wrønding

4. kyu

 

Belinda Pallesen

Jørn sensei

6. dan

 

Claus Sejr Harbstman

2. kyu

Coach