Børn mellemhold

Tirsdage og torsdage 17.30 – 18.45  i den store dojo

Holdet er for alle børn og unge der er gradueret mindst 7. kyu (grønt bælte) og for voksne gradueret mindst 8. kyu (orange bælte). Undervisningen varetages af voksne sortbælte instruktører. På holdet er der også fokus på den personlige udvikling indenfor karate. Vi tager udgangspunkt i Dojo Kun, som er de fem grundregler i karate. Den personlige udvikling er et vigtig afsæt i din videre uddannelse i karate frem mod det brune bælte. Når du træner på mellemholdet ser vi gerne, at du deltager i nogle af de andre træningstilbud der er i Taifu.

Om tirsdagen underviser Charlotte Stensholm sempai 2. dan, som har mange års erfaring med undervisning i Taifu. Læs mere om Charlotte sempai her.

Om torsdagen underviser Maya Holm sempai 2. dan. Læs mere om Maya sempai her

Alder: Børn og voksne

Aktiviteter

​På mellemholdet er der mange forskellige sociale aktiviteter tilknyttet. Bl.a., sommerfest, fastelavn, halloween, udviklingsstævner, og juleafslutning + masser af andre sociale tiltag som f.eks. fødselsdage på holdet. En stor begivenhed er vores årlige opvisningsdage, hvor forældrene inviteres til opvisning. Efter opvisningen er der et kort forældreinformationsmøde.

Graduering​

Der er mulighed for at blive indstillet til graduering 3 gange årligt i månederne december, marts og juni.