Brun- og sortbælter

Mandage fra kl. 19.00 – 20.00 og onsdage fra kl. 18.00 – 19.00

På dette hold vil du have mulighed for at blive undervist af vores chefinstruktør Jesper F. Andersen sensei 7. dan. Med mere end 40 års undervisningserfaring er han en af Danmarks mest erfarne og anerkendte karateinstruktører. Gennem årene har Jesper sensei hele tiden udviklet sine karatefaglige og personlige kompetencer. Diplomtræneruddannelsen i eliteidræt, masteruddannelsen i organisationspsykologi og den voksenpædagogiske diplomuddannelse har i særlig grad givet Jesper sensei kompetencer til at skabe personlig udvikling hos karateeleverne.  

Jesper sensei er også kendt som en af Danmarks absolut bedste talenttrænere. Gennem årene har mere end 40 landsholdskæmpere og 50 sortbælter nået deres mål gennem daglig undervisning af Jesper sensei.

Vi er naturligvis stolte over, at have sådan en instruktørkapacitet i Taifu Karate Dojo og opfordrer alle interesserede til at møde op og træne under Jesper sensei. Her vil du garanteret blive udviklet både fysisk og mentalt! Læs mere om Jesper sensei her.

Der vil af og til være udøvere fra andre klubber og andre lande, der gæster dette hold.

Alder: Fra 15 år

Aktiviteter 

På brun- og sortbælteholdet er der mange forskellige sociale aktiviteter tilknyttet. Bl.a. sommertræningslejr, sommerfest, fastelavn, Nissecup, og juleafslutning + masser af andre sociale tiltag som f.eks. fødselsdage på holdet. Der afholdes en del træningslejre både i Taifu, i andre klubber, og i udlandet som giver mulighed for at uddanne sig ekstra.

Graduering

Der er mulighed for at blive indstillet til graduering.