Voksen mellemhold

Tirsdage og torsdage 17.30 – 19.00  i den store dojo

Holdet er for voksne, der er gradueret mindst 8. kyu (orange bælte). Undervisningen varetages af voksne sortbælte instruktører. På holdet er der også fokus på den personlige udvikling indenfor karate. Vi tager udgangspunkt i Dojo Kun, som er de fem grundregler i karate. Den personlige udvikling er et vigtig afsæt i din videre uddannelse i karate frem mod det brune bælte. Når du træner på mellemholdet ser vi gerne, at du deltager i nogle af de andre træningstilbud der er i Taifu. 

Om tirsdagen underviser Charlotte Stensholm sempai 2. dan, som har mange års undervisningserfaring i Taifu. Læs mere om Charlotte sempai her.

Om torsdagen vil du have mulighed for at blive undervist af vores chefinstruktør Jesper F. Andersen sensei 7. dan. Med mere end 40 års undervisningserfaring er han en af Danmarks mest erfarne og anerkendte karateinstruktører. Gennem årene har Jesper sensei hele tiden udviklet sine karatefaglige og personlige kompetencer. Diplomtræneruddannelsen i eliteidræt, masteruddannelsen i organisationspsykologi og den voksenpædagogiske diplomuddannelse har i særlig grad givet Jesper sensei kompetencer til at skabe personlig udvikling hos karateeleverne. Læs mere om Jesper sensei her.

Jesper sensei er også kendt som en af Danmarks absolut bedste talenttrænere. Gennem årene har mere end 40 landsholdskæmpere og 50 sortbælter nået deres mål gennem daglig undervisning af Jesper sensei. 

Vi er naturligvis stolte over, at have sådan en instruktørkapacitet i Taifu Karate Dojo og opfordrer alle interesserede til at møde op og træne under Jesper sensei. Her vil du garanteret blive udviklet både fysisk og mentalt!

Alder: Fra 15 år

Pris: Kr. 1700,- per halve år

Aktiviteter 

På mellemholdet er der mange forskellige sociale aktiviteter tilknyttet. Bl.a. sommertræningslejr, sommerfest, fastelavn, Nissecup, og juleafslutning + masser af andre sociale tiltag som f.eks. fødselsdage på holdet. En stor begivenhed er vores årlige opvisningsdage, hvor forældrene inviteres til opvisning. Efter opvisningen er der et kort forældreinformationsmøde.

Graduering

Der er mulighed for at blive indstillet til graduering 4 gange årligt.