Voksen begynder II

Mandage og onsdage fra kl. 18.00 – 19.00 i den store dojo

 

Holdet er for voksne, som har trænet karate i et stykke tid. Det er instruktøren på voksen begynderholdet, der indstiller til træning på begynderhold II.

Du undervises af vores chefinstruktør Jesper F. Andersen sensei 7. dan, samt andre dygtige instruktører. Når du træner på dette hold kommer du til at stifte nærmere bekendtskab med Karatedo som kampkunst og livsstil.

Konditionstræningen, som du også får ud af karatetræning, er blandt andet med til at forebygge de mest udbredte livsstilssygdomme såsom overvægt, hjerteproblemer, åreforkalkning og type-2 diabetes. Og så giver det masser af energi! Hvis du har et barn, der træner karate, vil du kunne træne samtidig med at vores begynderhold for børn træner.

Det er der mange forældre, der benytter sig af. Vi afholder løbende en masse ekstra træningsaktiviteter og sociale arrangementer, hvor du møder nye mennesker, danner nye venskaber og skaber netværk i Taifu. På vores lukkede facebookgruppe aftales der ofte ekstra træninger udenfor åbningstiderne i Taifu Karate Dojo. Er man tilknyttet dette hold, har man mulighed for at træne ekstra, på alle hold der svarer til ens grad. Som voksen medlem kan du, mod depositum, få udleveret et nøglekort til Taifu Karate Dojo således at du kan træne uden for åbningstiden. Du får udleveret et Taifu informationshæfte ved indmelding.

Læs artikel om at træne karate som voksen – Kom i balance med dig selv – både fysisk og mentalt!

Alder: Fra 15 år

Pris: Kr. 1700,- per halve år

Aktiviteter 

I Taifu er der mange forskellige sociale aktiviteter. Bl.a. sommertræningslejr, sommerfest, Nissecup, juleafslutning og fester for voksne.

Graduering

Der er mulighed for at blive indstillet til graduering flere gange om året.