Gråbælteholdet

Mandage og onsdage kl. 19.00 – 20.00 

På dette hold vil du have mulighed for at blive undervist af vores chefinstruktør Jesper F. Andersen sensei 7. dan. Med mere end 40 års undervisningserfaring er han en af Danmarks mest erfarne og anerkendte karateinstruktører. Gennem årene har Jesper sensei hele tiden udviklet sine karatefaglige og personlige kompetencer. Diplomtræneruddannelsen i eliteidræt, masteruddannelsen i organisationspsykologi og den voksenpædagogiske diplomuddannelse har i særlig grad givet Jesper sensei kompetencer til at skabe personlig udvikling hos karateeleverne.  

Jesper sensei er også kendt som en af Danmarks absolut bedste talenttrænere. Gennem årene har mere end 40 landsholdskæmpere og 50 sortbælter nået deres mål gennem daglig undervisning af Jesper sensei.

Vi er naturligvis stolte over, at have sådan en instruktørkapacitet i Taifu Karate Dojo og opfordrer alle interesserede til at møde op og træne under Jesper sensei. Her vil du garanteret blive udviklet både fysisk og mentalt! Læs mere om Jesper sensei her.

På gråbælteholdet er der plads til alle uanset niveau. Holdet træner èn gang om ugen. Hvis du på et tidspunkt vil indgå i et gradueringsforløb, eller træne mere i Taifu kan du altid tilmelde dig vores normale hold. 

Alder: Fra 15 år

Aktiviteter 

På gråbælteholdet er der mange forskellige sociale aktiviteter tilknyttet. Bl.a., sommerfest, fastelavn, udviklingsstævner og juleafslutning + masser af andre sociale tiltag som f.eks. fødselsdage på holdet. Der afholdes en del træningslejre både i Taifu, i andre klubber, og i udlandet som giver mulighed for at uddanne sig ekstra.

Graduering

Der er ikke mulighed for at blive indstillet til graduering på gråbælteholdet. Ønsker du at indgå i et gradueringsforløb skal du tilmelde dig et af vores øvrige hold.