Specialhold

Unikke muligheder i Taifu Karate Dojo 

Som medlem af Taifu kan du, ud over at træne på dit eget hold, deltage gratis på en række specialhold vi tilbyder. Det er der mange, som benytter sig af og det er en god mulighed for at træne ekstra op til f.eks. gradueringer og stævner. Er du i tvivl om, hvilket hold du kan træne på så spørg din instruktør.

Taifu i form Tirsdage kl. 19.15 – 20.15 (stor dojo)   –  Charlotte Stensholm

Katahold –  børn fra grønt bælte og alle voksne uanset bæltegrad. Lørdage kl. 11.15 – 12.45 (stor dojo) – Jesper sensei

Kumitehold  fra grønt bælte Søndage kl. 10.00 – 12.00 (stor dojo) – Luka sempai, Jonas sempai, Jørn sensei

Elitetræning

I tilbyder vi træning på højt plan til vores talenter og landsholdskæmpere. Læs mere om elitetræning i Taifu her.

Specielhold med vores chefinstruktør Jesper F. Andersen sensei 

På nedennævnte hold vil du have mulighed for at blive undervist af vores chefinstruktør Jesper F. Andersen sensei 7. dan. Med mere end 40 års undervisningserfaring er han en af Danmarks mest erfarne og anerkendte karateinstruktører. Gennem årene har Jesper sensei hele tiden udviklet sine karatefaglige og personlige kompetencer. Diplomtræneruddannelsen i eliteidræt, masteruddannelsen i organisationspsykologi og den voksenpædagogiske diplomuddannelse har i særlig grad givet Jesper sensei kompetencer til at skabe personlig udvikling hos karateeleverne.

Jesper sensei er også kendt som en af Danmarks absolut bedste talenttrænere. Gennem årene har mere end 40 landsholdskæmpere og 50 sortbælter nået deres mål gennem daglig undervisning af Jesper sensei.

Vi er naturligvis stolte over, at have sådan en instruktørkapacitet i Taifu Karate Dojo og opfordrer alle interesserede til at møde op og træne under Jesper sensei. Her vil du garanteret blive udviklet både fysisk og mentalt! Læs mere om Jesper sensei her.

Kataholdet  Lørdage kl. 11.15 – 12.45 (stor dojo)

På dette hold skal du være gradueret min. 5. kyu (blåt bælte) for at deltage. Her vil der være fokus på at udvikle din tekniske kunnen indenfor kihon og kata. På dette hold træner vores sortbælteinstruktører og landholdskæmpere fast hver uge. Vi anbefaler alle med ambitioner om at træne på dette hold.

Kampholdet Søndage fra kl. 10.00 – 12.00 (stor dojo)

På dette hold skal du være min 8 år og have grønt bælte for at kunne deltage. Hvis du er voksen kan du deltage når du har opnået det grønne bælte. Holdet er for karateudøvere, som ønsker at dygtiggøre sig i kumite på forskellige niveauer. Hver gang vil der endvidere være fokus på styrketræning og udstrækning.

På holdet, som også tæller vores stævneaktive, vil alle deltage i  opvarmning, udstrækning og styrketræning. I selve kampdelen vil holdet blive opdelt efter de fremmødtes niveau.

Taifu har gennem tiden opnået imponerende placeringer og vores resultater taler for sig selv. Kæmpere fra Taifu Karate Dojo har vundet Nordiske mesterskaber, Europamesterskaber og flere medaljer ved VM.

Instruktørerne på kampholdet er henholdsvis Luka Vojinovic sempai og Jonas Gaarn sempai. Begge er aktive kæmpere og har opnået flotte resultater ved store turneringer i ind- og udlandet. 

Kampholdet har endvidere tilknyttet en af Danmarks bedste instruktører indenfor spark og taktik. Jørn Chr. Andersen sensei 6. dan fra Herlev Taekwondo klub træner eliteudøvere på højeste plan og er selv aktiv landsholdskæmper ved NM, EM og VM.

Når du er en del af kampholdet vil du have mulighed for at modtage yderligere undervisning af vores chefinstruktør Jesper F. Andersen sensei 7. dan. Denne ekstra undervisning annonceres i vores facebookgruppe og er inkluderet i dit kontingent.

.