Børn begynder II

Mandage og onsdag kl. 18.00 – 19.00 i den store dojo

Holdet er for børn og voksne, som har trænet karate i et stykke tid. Det er instruktøren på børn/voksen begynderholdet, der indstiller til træning på begynderhold II.

Her vil du have mulighed for at blive undervist af vores chefinstruktør Jesper F. Andersen sensei 7. dan. Med mere end 40 års undervisningserfaring er han en af Danmarks mest erfarne og anerkendte karateinstruktører. Gennem årene har Jesper sensei hele tiden udviklet sine karatefaglige og personlige kompetencer. Diplomtræneruddannelsen i eliteidræt, masteruddannelsen i organisationspsykologi og den voksenpædagogiske diplomuddannelse har i særlig grad givet Jesper sensei kompetencer til at skabe personlig udvikling hos karateeleverne. Læs mere om Jesper sensei her.

Jesper sensei er også kendt som en af Danmarks absolut bedste talenttrænere. Gennem årene har mere end 40 landsholdskæmpere og 50 sortbælter nået deres mål gennem daglig undervisning af Jesper sensei. 

Vi er naturligvis stolte over, at have sådan en instruktørkapacitet i Taifu Karate Dojo og opfordrer alle interesserede til at møde op og træne under Jesper sensei. Her vil du garanteret blive udviklet både fysisk og mentalt!

Alder: Børn og voksne

Aktiviteter

På begynderhold II har du adgang til de aktiviteter som udbydes i klubben.

Graduering

Der er mulighed for at blive indstillet til graduering 3 gange årligt i månederne december, marts og juni.