Fredag den 18. november midt under træningen på kampholdet i Taifu dukkede Wayne Otto sensei pludselig op. Han var tidligere på dagen blevet hentet i lufthavnen af Stig Nørskov-Jensen og kørt til Tune, hvor Wayne Otto sensei skal bo under sit ophold  i Danmark. 

Wayne Otto sensei ønskede at se træningen i Taifu, så Stig måtte starte bilen op igen og køre en tur til Taifu. Eleverne på kampholdet var noget overrasket, da de så den mangedobbelte verdensmester stå og kigge på deres træning og det virkede som om, der blev lagt lidt ekstra energi i teknikkerne. 

I dag lørdag underviser Wayne Otto sensei forskellige hold i Taifu. Første hold var kun for Taifu kæmpere og træningen bestod af spark og opfølgning med gyaku-zuki. Der blev arbejdet meget med at have den rette kime i teknikkerne og stå korrekt efter et spark så man lettere kan følge op med stød. 

Anden lektion var en børnelektion, hvor der var deltagere fra Bosatsu, Egedal og Taifu. Der blev arbejdet med den specielle Wayne Otto sensei opfindelse, 3 skumbolde på en stang, som blev brugt i forskellige øvelser. 

Flere af børnene forstod ikke engelsk men heldigvis var Daniella med og hun sørgede for oversættelsen. Wayne Otto sensei lavede flere gode konkurrencer med børnene, hvor de skulle vise at de kunne mestre markering.  

Tredje lektion var en voksenlektion, hvor 9 udøvere var tilmeldt. Desværre dukkede kun 4 op. De fik en intens træning i simple kumite teknikker, hvor maegeri, oi-zuki og uraken uchi indgik i forskellige kombinationer. De kunne alle anvendes indenfor kamp og i selvforsvar. 

I morgen er over 50 udøvere tilmeldte dagens 2 lektioner, som er fokuseret på eliteniveau indenfor sportskumite.