Taifu Karate Dojo har per 1. januar meldt sig ud af Dansk Karate Forbund og ind i det nye verdensomspændende karateforbund, United Karate, som ønsker at samle karate på verdensplan. Organisationen vokser hastigt både i og udenfor Danmark.

UKDK

Den danske afdeling af United Karate hedder United Karate Of Denmark UKDK. Ledelsen består af erfarne toneangivende traditionelle karateinstruktører, som ønsker at samle klubber og organisationer, der ikke repræsenterer pseudo-karate

Taifu Karate Dojo har valgt United Karate Of Denmark for at tilgodese vores medlemmers interesser ved at give dem adgang til stævner og uddannelse, hvor karateværdier er værdsat, og noget man værner om. Ved at vælge et forbund som skaber muligheder fremfor begrænsninger, giver vi vores karateudøvere optimale betingelser for deres udvikling.

Alle de klubber som Taifu samarbejder med har også meldt sig ind i UKDK eller er på vej til det. Klubberne ønsker alle, at de traditionelle værdier, som er så enestående for traditionel karate, bliver fastholdt og forankret i UKDK.  Det vil sige at  vores medlemmer skal have mulighed for at træne sammen, uddanne sig sammen og konkurrere mod hinanden under forhold som lever op til de værdier og rammer, som kendetegner traditionel karate.

UKDK tilbyder dette, og vi glæder os til de mange kommende aktiviteter, som bl.a. byder på dommeruddannelse, DM i karate, børneinstruktøruddannelse, førstehjælpsuddannelse mv.

Vores egen chefinstruktør, Jesper F. Andersen sensei, og chefinstruktøren for Hørsholm Karate Klub, Jesper Markvardsen sensei, er begge trådt ind i dommerudvalget i UKDK.

Bestyrelsen

Taifu Karate Dojo

 

1923874_581016902046925_783503846251788146_n