Turen gik til Ceske Budejovice i Tjekkiet, bedre kendt som Budweiser øllets oprindelsessted, hvor Alexander og Sebastian skulle prøve et trænings seminar hos Fight club med Rafael Aghayev og Shahin Atamov.
Der blev trænet to gange om dagen, om morgenen og om eftermiddagen, med høj intensivitet.
Efter en grundig opvarmning, bød programmet på kumite tekniker som gradvist blev udvidet med meget aktivt overvågning og deltagelse af både Aghayev og Atamov. Disse to kyndige herrer gik rundt bland børnene, rettede på dem og instruerede ved selv at øve med hver især. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA 
Om Aftenen spiste vi sammen med Aghayev og Atamov på en restaurant, reserveret kun for camp deltager. Det var spændene at se dem under andre forhold og rart at finde ud af at de er nogle venlige gutter helt nede på jorden. 
Anden dag var lige så god/hård som den første, både Sebastian og Alexander kunne mærke smerte i diverse muskel grupper efter første dag. 
Ved afslutningen fik drengene lov til først at sige tak for træningen, tage billeder, få autografer og sige farvel, da vi skulle den lange vej til Danmark. Alt i alt rejste vi hjem med en rigtig god og berigende oplevelse og med nye bekendtskaber i bagagen.