Vores presseafd. i Taifu gøre hver uge et stort stykke arbejde med at indsende artikler til lokalpressen i Nordsjælland. Det har resulteret i hundredevis af indlæg i lokalaviser i Frederiksværk, netaviser, Frederiksborg Amts Avis, DGI blad, lokalradio mv. Det er efterhånden sjældent at Taifu ikke er i lokalpressen hver uge.

Den store medieomtale har bevirket at kendskabet til Taifu i Frederiksværk er steget markant. Taifu Classic har  ved flere arrangementer i sommerens løb sat yderligere skub i kendskabet til karate i Taifu.

Taifu har i sommerens løb, efter anmodning,  også deltaget i interview til brug for  fremtidens kulturtilbud i Halsnæs kommune. Begrundelsen for denne henvendelse var,  at flere i Halsnæs kommune betragter  Taifu som en forening der er nytænkende og trendsættende,  og derfor interessant at lytte til. 

Vi har i dag et godt produkt når vi retter henvendelse til sponsorer. Vores VM kæmpere skal have nyt beskyttelsesudstyr inden de skal afsted til Malaysia, og i den anledning, efterlyser vi en sponsor til denne konkrete opgave. Kontakt klubbens formand, Britta Skov 23714033, hvis du ønsker at sponsorere vores VM kæmpere med udstyr. 

Da vi har en del læsere som ikke har mulighed for at følge Taifu i lokalpressen, er der mulighed for at gøre dette via deres websider. 

Taifu er jævnligt i Frederiksværk Ugeblad, Halsnæs Netavis,  Nordsjælland.nu og Frederiksborg Amts Avis- Halsnæs. 

I denne uge har der i Frederiksværk Ugeblad været en halv side om vores VM kæmpere. Du kan downloade artiklen her