Lørdag den 19. maj  var der teambuildingdag for kampholdet. Til lejligheden havde Taifu fået besøg af 2 instruktører fra Politiskolen, Peter Hallsenius og Bjarki Thor Haraldsson. Det var således et godt Nordisk aftryk, da Peter kommer fra Sverige og Bjarki fra Island. Både Peter og Bjarki har akademisk idrætsmæssig uddannelse bag sig og en masse erfaring som undervisere på Politiskolen, hvor mange hundrede politielever gennem årene har modtaget inspirerende og hård fysisk træning. 

Peter har også sit eget firma, Designtræning, hvor der tilbydes en masse pakker indenfor træning, sundhed og teambuilding.

I dag mødtes kampholdet ved IPA huset ved Frederiksværk. Her ligger  noget af det flotteste natur i Nordsjælland med masser af skov, sø, å og ikke mindst kuperet terræn. Særligt det kuperede terræn er i mange år blevet benyttet af søværnet når frømandskorpset har afholdt optagelsesprøver. Kampholdet blev sat sammen i hold og derefter bød dagen på masser af øvelser, som fik givet alle udfordringer både individuelt og som hold. Evner som kommunikation og samarbejde blev trænet og udbygget i løbet af dagen. Dagen indeholdt også undervisning i b.la. hvordan man lægger en i aflåst sideleje. Alle stiftede også bekendtskab med de gode bakker der er i skoven ved Auderød. 

Tak til Peter og Bjarki for en rigtig god dag med masser af spændende og sjove øvelser.