Gå til Karate i Taifu Frederiksværk – Traditionel Karate når det er bedst?

 

Tirsdage og torsdage kl. 17.00 – 1800 i den store dojo

Holdet er for alle børn, som er fyldt 6 år. Børn under 6 år henvises til vores Mini Karatehold, der træner om lørdagen fra kl. 11.00 til kl. 12.00. Her lærer børn grundlæggende karate under individuelle hensyn. Vores voksne børneholdsinstruktører har stor interesse i og erfaring med børn. Det skaber et optimalt miljø for indlæring og tilvænning til karate for barnet. Der indgår lege i undervisningen, som tager udgangspunkt i øvelser der understøtter indlæringen af karate.
Vi lægger stor vægt på et godt klubmiljø og kammeratskabet imellem børnene,
På begynderholdet træner børnene frem mod den første graduering, hvorefter de flyttes over på vores store børnehold, der træner mandag og onsdag 17.00-18.00.

Aktiviteter

På børneholdet er der mange forskellige sociale aktiviteter tilknyttet. Bl.a. sommertræningslejr, sommerfest, fastelavn, Nissecup, og juleafslutning + masser af andre sociale tiltag som f.eks. fødselsdage på holdet. En stor begivenhed er vores årlige opvisningsdage, hvor forældrene inviteres til opvisning. Efter opvisningen er der et kort forældreinformationsmøde.

Graduering:

(bælteprøve): Der er mulighed for at blive indstillet til graduering 3 gange årligt. Barnet får udleveret et Taifu informationshæfte ved indmelding, hvor gradueringskrav mv. fremgår.