Taifu Karate Dojo til Havnefest

Taifu Karate Dojo har igen i år været med til at hjælpe til med afviklingen af Hundested Havnefest. En masse frivillige unge og voksne fra Taifu har støttet op om Havnefesten fra fredag til søndag. 

 

Taifu Karate viser grøn ansvarlighed

Taifu har under Havnefesten sørget for opsamling af affald, rengøring af toiletter og lejlighedsvis pasning af en rullende bar. Vores arbejde er blevet rost af arrangørerne, som altid sætter stor pris på udførelsen af vores arbejde. Hvert et cigaretskod, papir og plastickrus bliver samlet op på festpladsen. Taifu er således med til at tage et stort grønt ansvar ved at sørge for, at affald ikke havner i havet. 

Ansvarshavende fra Taifu

Charlotte Stensholm har igen i år taget et stort ansvar ved at være koordinator til Fiskeriforeningen, som afvikler Havnefesten. Charlotte har været tilstede under hele Havnefesten som ansvarshavende for alle frivillige fra Taifu. Der skal lyde et KÆMPE TAK til Charlotte for den store og grundige arbejdsindsats, som er meget værdsat af alle. Også et KÆMPE TAK til alle vores medlemmer og forældre, som har hjulpet til som repræsentanter for Taifu. Jeres arbejde er meget påskønnet. 

Følg Taifu på vores facebookside

Taifu optager nye medlemmer til september måned. Læse mere her