Facebooklinkedinmail

Taifu har i weekenden for alvor slået sit navn fast i flere lande. Guldhøst i Sverige, guldmedaljer i Nykøbing og en flot sølvmedalje i Riga.

Budo Nord Karate Open  – Kristianstad

Oplyst fra Britta i Sverige, at der igen er få deltagere i puljerne for teenagere. Det er ærgeligt og synd for de danske kæmpere der er rejst derop, at de skal møde hinanden i rene dansker puljer. Nanna Skov blev skadet under opvarmning og har måttet trække sig fra stævnet.

Johanna vinder guld og lukker finalekampen 8-0 mod en svensker efter kun 1 min og 3 sekunder.

Rasmus vandt første kamp 1-0 i en kamp hvor det var virkeligt svært at få point, men han holdt hovedet koldt og kørte sejren sikkert hjem med en meget fornuftig indsats. Anden kamp vandt han 2-1 efter igen at have kæmpet taktisk klogt og styre kampen sikkert til hans fordel. Finalen vandt han 4-2 efter en meget overbevisende og flot kamp, hvor han lige skruede en tak op for bluset. Godt coachet af Jakob der får alt det bedste frem i Rasmus

Laura havde en uheldig lodtrækning, så hun i sin første kamp mødte den senere vinder af turneringen. Laura kæmpede dog en flot kamp, og med lidt mere stævneerfaring vinder hun næste gang. Vi var alle enige om at Laura ville have haft gode chancer for medalje hvis hun havde trukket enhver anden kæmper i puljen, det blev også bemærket af andre klubber og således var der coaches fra andre klubber, der henvendte sig for at fortælle at hun var en meget dygtig og stilren kæmper Dette er en god ballast for Laura’s videre stævnedeltagelse og hun har taget den til sig, og vil helt sikkert få gode resultater fremover.

Jakob vandt sin første kamp 1-0 på en scoring med bagerste hånd. Efter scoringen styrede han sikkert kampen hele vejen, dog uden at få tildelt flere point. Anden kamp vandt han 3-2 efter at have været bagud 2-0. Ved denne stilling var det som om Jakob fandt den rigtige energi igen og med først en flot 2 point scoring med spark til maven og derefter en scoring i kampens allersidste sekunder, lykkedes det ham at vende det truende nederlag. Flot af Jakob at finde den rigtige energi, og bevare roen til at ændre taktik og komme så stærkt igen. Chris vandt sin første kamp i forlænget kamptid og var dernæst i finalen mod Jonas fra Bosatsu. De har mødt hinanden flere gange og kender således hinandens kampstil. I dag var det Chris der var skarpest og han vandt guld i sin klasse.

Junior piger -59 kg.

I denne pulje var der Amalie og Isabell. De 2 kæmpede mod hinanden i finalen. Isabell vinder 5-1 over Amalie og Isabell lave en flot 3 point scoring i kampen.

Piger 12 år.

I denne pulje stillede 3 Taifu piger op Silje, Malou og Caroline. Silje mødte en meget stor kæmper fra Ulfborg, Silje kæmpede en rigtig god kamp og forsøgte mange forskellige teknikker. Silje tabte denne kamp. Malou vandt sin første kamp 4-2 og lavede en flot 3 point scoring, Malou vandt også anden kamp. I den tredje kamp mødte Malou kæmperen fra Ulfborg, det var en god kamp, men Malou tabte denne kamp og vandt bronze. Elisa fra Ulfborg vandt guld. Caroline vandt sin første kamp 1-0 og den anden kamp tabte Caroline 0-3 til hende der vandt sølv.

Drenge 10 år

I denne pulje var der Alexander. Alexander vandt sin første kamp 1-0 over en svensker. Anden kamp blev også vundet over en svensker og så var finalen i hus. Finalekampen blev vundet 4-0 over en kæmper fra Ulfborg. Guld til Alexander.