I dag lørdag var anden dag i Taifu Gasshuku. Træning fra kl. 1000 til kl. 1600 startende med grundtræning sammen med Taifu Classic. Her blev der trænet oi-zuki, uraken uchi, mawashigeri samt kata med stor fokus på kime og vejrtrækning i alle teknikker. Kata er meget nyt for de fleste der træner shiai karate så det byder på store gode udfordringer. 

Dernæst blev måtterne lagt på og så stod den på kumite grundteknikker, samt nedtagninger i første eftermiddagstræning. Sidste træningspas stod på forsvar samt sparring. 

Undervejs i træningen skulle udøverne være instruktører for hinanden. Det er med til at få ting forklaret på en lidt anderledes måde. 

En lang dag, som i pauserne blev udfyldt med samtale med alle kæmperne på kampholdet. Her blev fremtidsplaner samt råd fra sensei gennemgået. 

Dagen i dag vil svare til flere ugers normal træning og der er også tydelige forbedringer at se blandt alle deltagerne. I morgen går det løs igen i Taifu Gasshuku. Mandag holder kampholdet fri så kroppen kan genopbygges samt lektierne passes.