I denne weekend er der Swedish Open i Malmø. Taifu har i dag haft Johanna i kamp. Johanna har i øjeblikket en lyskeskade, som driller hende og bevirker at hun ikke kan yde 100 %. Derfor var det flot at Johanna i dag kæmpede sig frem til en sølvmedalje ved først at besejre en svensker 5-0, en normand 6-0 og en tysker 7-0. Finalen tabte hun  0-4 til Daniella fra Ishøj. Stort tillykke med sølvmedaljen, som blev hevet hjem på ren vilje pga. lyskeskade. 

I morgen har Taifu flere kæmpere, som skal stille op.

Fortsat søndag den 24. marts

Taifu coach Charlotte Stensholm og 4 kæmpere var meget tidligt oppe i dag. Men sikken dag. 4 kæmpere kom hjem med 3 medaljer til et internationalt stævne. Fantastisk præstation.

20130324_144223

Marvin var første kæmper i aktion. Han startede i kata med en flot heian sandan, men tabte 2-3. I kumite vandt Marvin første kamp 7-3, anden kamp 4-2 og tredje kamp sluttede uafgjort og dommerne skulle kåre en vinder. Her valgte de Marvins modstander som vinder. Flot bronzemedalje til Marvin. 

Christina og Caroline tabte første runde i kata. De lavede begge nogle veludførte kata. Malou vandt første runde i kata med Tekki shodan og tabte anden runde til en mere erfaren udøver. 

IMG_0389

Christina vandt bronze i kumite efter tre kampe. Den sidste kamp tabte hun på flag. 

Caroline vandt første kamp 8-0, men tabte desværre anden og var ude. 

Malou gik hele vejen til finalen, hvor hun vandt guld. Undervejs havde hun nogle rigtig flotte kampe. 

Stort tillykke til alle kæmperne som viste rigtig gode takter i både kata og kumite.