Facebooklinkedinmail

Ungt sammenhold og flotte resultater

Sommeren er ved at gå på held og stævnesæsonen er startet op. Det var derfor med spænding, at en flok unge kæmpere fra Taifu skulle i aktion ved Gladsaxe Cup 2022

Tekst: Maya Holm/Foto: Regitze Andersen

De unge kæmpere fra Taifu er i fuld gang med træningen, og så derfor frem til årets Gladsaxe Cup. Her havde kæmperne mulighed for at stille op i kumite, som var opdelt i  alder vægt og bæltegrad, samt kata, som var aldersopdelt.  En masse danske klubber stillede op, samt kæmpere fra Norge og Island.

Stævnet forløb over to dage, og for Taifu betød det en masse hyggelige timer med kampe og hygge. De tre unge (Liv, Ines og Isak) blev hjulpet af de to stævneerfarne talenter i klubben (Jonas og Luka), hvilket gav et helt særligt bånd imellem kæmperne. Både Jonas Gaarn og Luka Vojinovic har deltaget i masser af stævner både i Danmark og udlandet. De kender begge til sejre og nederlag og kan derfor guide de nye unge i Taifu på et kvalificeret grundlag. Claus og Regitze var med som coach og hjælper. Om søndagen trådte Nikoline til som coach for Jonas og Luka. 

Lørdag var for de unge, hvor  Isak, Ines og Liv stillede op og om søndagen var det seniorrækkerne, hvor Luka og Jonas skulle kæmpe.

Det blev til rigtig gode resultater for vores helt unge og Liv Juhl Andersen strøgt helt til tops i kata ved at vinde guld. Ines gjorde det supergodt i begge discipliner, hvor hun vandt bronze i kata og kumte. Isak kæmpede rigtig godt og vandt bronze.

Om søndagen var Luka og Jonas helt suveræne. De kæmpede sig frem til finalen, hvor de skulle møde hinanden. Luka trak det længste strå og vandt guld.

Der skal lyde et kæmpe tillykke med de flotte resultater. Næste stævne er allerede til november, hvor en stor del af klubbens kyu-grader drager til Sverige for at kæmpe til stævnet “Kampen om Øresund”.

Samlede resultater:

Liv Juhl Andersen – kata GULD.
Luka Vojinovic – kumite GULD
Jonas Gaarn – kumite SØLV
Ines Toran – kata BRONZE og kumite BRONZE
Isak Vergo – kata BRONZE

Facebooklinkedinyoutubeinstagrammail