Taifu Classic Karate har haft god vind i sejlene siden opstart. Et meget solidt voksenhold som nu tæller over 25 voksne træner 2 gange om ugen fast i Taifu. Deruodver træner en stor del af dem fritræning i weekenden og holdet deltager i seminarer rundt omkring i andre klubber. De stiller op til stævner, hvor de allerede har gjort sig godt bemærket ved at tage flere guldmedaljer i deres klasser.

Taifu Classic Karate har også fået tilgang af flere sortbælter, som finder glæde ved at træne i Taifu. Ud over  Jannik Østergaard 2. dan er John Jensen og senest Jakob Thomsen begge 1. dan startet på træningen. Jesper Andersen Sensei,  som leder træningen har fået henvendelser fra flere tidligere sortbælter, som han har undervist gennem årene, som overvejer at starte i Taifu.

Taifu Classic er meget aktive i lokalområdet i Frederiksværk, hvor de gør opmærksomme på sig selv. Efter sommerferien er det muligt at starte til Classic Karate. Henvendelser herom skal ske til klubbens formand, Tim Skov, på mail eller telefon. Se kontaktoplysninger under Taifu Classic kontakt.