Betina Babiel ( mor til Malte på hold 1) og Lena Albert (mor til Amanda hold 2)  har allerede meldt sig. Skulle der være en far eller mor fra hold 3 der har lyst til at hjælpe til så er alle hold repræsenteret.

Onsdag den 3. august er der afslutning på sommertræningen for hold 1, 2 og 3. Det markeres efter træning fra kl. 16 til kl. 17 med et lille arrangement, som er sponsoreret af Taifu Classic (voksen karateafdelingen i Taifu). Taifu Classic vil gerne være med til at gøre noget for de unge i klubben, hvilket vi sætter stor pris på. Bemærk festen er for alle der træner på hold 1, 2 og 3 så det er altså ikke en forudsætning, at man har deltaget i sommertræningen.

Der er sendt en mail ud til samtlige forældre, som har børn på hold 1, 2 og 3, hvor vi efterlyser mindst 3 forældre, der vil være behjælpelig med sommerafslutningen. Betina Babiel ( mor til Malte på hold 1) og Lena Albert (mor til Amanda hold 2)  har allerede meldt sig. Skulle der være en far eller mor fra hold 3 der har lyst til at hjælpe til så er alle hold repræsenteret.

Har du ikke modtaget mail vedr. sommerfest for børnene så skriv til ja@taifu.dk.