facebook_event_106115786431613

 

Mikkel Sørensen  blev lørdag den 28. maj gradueret 1. dan, sort bælte. Graden 1. dan er beviset på, at man har opnået et grundniveau indenfor karate. Herefter begynder endnu større fordybelse i karate. Mikkel  har demonstreret, at han er også et ordentlig menneske, som er en forudsætning for at nå det sorte bælte.
Efter gradueringen blev han fejret af sine klubkammerater på den japanske restaurant Tokyo i København. Mikkel holdt en meget flot tale, hvilket understregede at han var værdig til graden 1. dan i Shotogakusha.
Kæmpe tillykke til Mikkel  fra alle karatekaer i Taifu Karate Dojo. Med stolthed, Jesper F. Andersen

 

Mikkel san

Mikkel fortæller om hans vej frem mod det sorte bælte:

 

“Jeg er nu 15 år, snart 16.Jeg trådte ind i Taifu Karate klub for 6 et halvt år siden. Jeg kan huske, at jeg en aften så den gamle Karate Kid film fra 1984. Da filmen var færdig, spurgte min far mig, om jeg godt kunne tænke mig at gå til karate (Da jeg i øjeblikket ikke havde en fritidsaktivitet).

Jeg sagde, at det kunne da godt være, og glemte det ligeså hurtigt som jeg havde sagt ja. Ikke lang tid efter, havde min far allerede fundet den nærmeste klub, og spurgte om ikke jeg skulle til en prøvetime. Det sagde jeg ja til, og den nærmeste klub var altså Taifu. Og de faktorer var fundamentet til hvad jeg skulle bruge min fritid til i de næste år. Gennem de år, har jeg fået smag for hvad jeg vil med det. Jeg har hurtigt fundet ud af, at stævner ikke er noget for mig. Alligevel har jeg fået lov at træne på de hold der er baseret på stævneaktivitet, og det er jeg glad for.

Jeg har haft mange trænere, og har været glad for dem alle. Alle trænere har deres egen måde at lave tingene på, og alle gør deres bedste for at gøre en god. Og nu, mange år efter, skal man selv til at undervise nogle. Og når man retter på at den højre arm skal længere ind i siden, eller der skal mere kraft i slaget, kan man se nogle af de fejl man selv har lavet, og måske nogle fejl man stadig laver. Og selv om det er lang tid siden at man havde hvidt bælte på, er der stadig lang vej igen. Som da mennesket kun vidste til Jorden, og så opdagede at der var et univers. Et utømmeligt univers, som der aldrig er færdigt. Ligesom en karate-teknik, som aldrig er helt perfekt.”

Osu

Mikkel Sørensen