“Det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv” udtalte Charlotte Stensholm efter at have bestået prøven til mestergraden 3. dan sort bælte”

Lørdag den 5. december var fire af Taifu’s instruktører til graduering. Der var tale om en helt særlig graduering, da instruktørerne i forvejen har det sorte bælte. Charlotte Stensholm og Elsa-Maria Panduro Berg skulle prøve til 3. dan og Maya Kahl Holm og Manon Timmermann skulle prøve til 2. dan

Målrettet træning

Forinden havde instruktørerne i flere måneder trænet målrettet frem til denne dag, hvor dommerpanelet skulle overbevises om, at de var både fysisk og mentalt klar til at bære den nye grad. Til gradueringen skulle de forevise grundteknikker, kata og kumite (kamp) og traditionen tro blev alle testet ekstra grundigt af dommerpanelet. Taifu Karate Dojo er nemlig kendt for et højt fagligt niveau blandt klubbens udøvere og instruktører. 

Udnævnelse

Chefinstruktøren i Taifu, Jesper F. Andersen sensei 7. dan, kaldte i løbet af aftenen graduanterne op og offentliggjorde resultatet af gradueringen. Alle fire havde bestået den krævende graduering. De fik overrakt et flot diplom som bevis på deres nye grad og traditionen tro skulle de ny-graduerede holde en tale om deres refleksioner i forhold til den proces, de havde gennemgået op til gradueringen.

Her var det ikke overraskende, at den stærke samhøringhed samt det høje faglige niveau der eksisterer i Taifu, havde spillet en helt central rolle i forhold til det mål de nu havde opnået. De oplevede alle, at de undervejs havde opnået en kæmpe støtte fra deres nære, som havde set mindre til dem de sidste par måneder. 

Der skal lyde et kæmpe tillykke til alle fire med de nye flotte dangrader.

 

Vil du også være en del af Taifu – så kan du læse mere om klubben her.