Lørdag den 4. maj 2019 blev der afholdt sortbæltegraduering i Taifu. Følgende udøvere fra Taifu har opnået nye grader:

Rune Abrahamsson 2. dan, Mikkel Sørensen 2. dan, Nikoline Gaarn 2. dan, Jonas Gaarn 2. dan, Luka Vojinovic 2. dan og Alicia Panduro Berg 1. dan.

Det er en dag, som altid er forbundet med forventning og spænding for udøverene samt for deres familier og venner.

De opnåede grader er resultatet af vedholdenhed, intensiv træning og fokusering, som hver dag finder sted under ledelse af klubbens chefinstruktør Jesper F. Andersen sensei 7. dan. Forud for en sortbæltegraduering ligger mange års træning, og de nygraduerede har alle trænet karate mellem 7 og 10 år for at nå dertil, hvor de er i dag.

Det er tradition, at de nygraduerede bliver fejret om aftenen af deres klubkammerater fra Taifu og andre klubber på den japanske restaurant Tokyo i København. Her blev resultatet af dangradueringen offentliggjort, og det var en stor glæde, at alle fra Taifu havde bestået deres graduering. De modtog et certifikat, som bevis for deres nye grad. Det er altid et højtideligt øjeblik, hvor de nygraduerede holder en takketale for de mere end 40 gæster.

Chefinstruktør Jesper F. Andersen sensei udtaler ”Det er med stor glæde og stolthed, at Taifu igen har kunnet afholde en dangraduering med så flotte resultater. Det vidner om et højt fagligt niveau både hos instruktører såvel som hos udøvere. Det er også en stor anerkendelse af det store arbejde, der foregår i Taifu hver eneste dag, hvor der er fokus på et højt fagligt ambitionsniveau, og på at skabe nogle gode sociale rammer for klubbens medlemmer.”