I dag blev der afholdt Nissecup i Gjethuset. Tim Skov, havde arrangeret stævnet i år så der var rigtig godt styr på det hele. Dommerstanden bestod af Taifu`s sortbælter, Jakob Nielsen, Jakob Thomsen, Ulrik Oppenlænder, Johanna Ruprecht og hoveddommer Jannik Østergaard. Pointtavlen blev styret af Ove Holst og Michael Nielsen. 

Sportigan havde lavet en flot bod, hvor der blev solgt Taifu udstyr. I år var der også lotteri med et omfattende antal gaver sponsoreret af: 

Matas, Chiken & Burger, Shorty, Louise, Expert, SkjoldBourne, Nordea, Tøj Eksperten, Købmanden i Enghaven (EuroSpar), Cafe Charlie, Generalen, Frisør, Kop og Kande, Hoppeborg.dk, Renevinduer.dk, Sportigan, Bog og Idè og Generalen 

Taifu takker mange gange alle sponsorerne for deres støtte til årets Nissecup. 

 

 

 

 I første pause var der en opvisning i holdkata. Det var udøvere fra kampholdet, Malou Lind, Caroline Jensen og Silje Teisen som udførte kataèn Jihon. 

Pensak Silat lavede i den anden pause en utrolig flot opvisning. Martin Sangil, som er chefinstruktør i Pensak Silat, havde til dagen sammensat en opvisning som viste hvad denne spændende Indonesiske kampform indeholder. Pensak Silat holder til i Taifu, hvor man kan få en prøvetime. 

 

En masse forældre var mødt op til dagens stævne og de oplevede at se deres børn stå på kamparealet og vise hvad de har lært i årets løb. Flere havde kun trænet i kort tid og skulle til stævnet lave gohon kumite, som er en fast kampform der er styret af en dommer. Det klarede de rigtig godt og der blev vist meget god vilje undervejs. 

Til sidst overrakte sempai, Jannik Østergaard, medaljer og sempai Charlotte Stensholm gav nogle flotte ord med på vejen til de 3 udøvere, som modtog henholdsvis årets kata pokal, årets kumite pokal og årets fighter. Tim Skov sluttede stævnet af med at takke alle frivillige herunder dommerne, stævnespeaker og hjælpere. Sensei Jesper F. Andersen fik en gave for klubben og et tak for arbejdet som chefinstruktør i årets løb i Taifu. 

Nissecup 2012 var forbi og der blev taget foto`s af alle medaljetagerne. Alle der deltog i Nissecup fik en herefter en Taifu kalender som i år var sponsoreret af Sigon, rådgivning bl.a.  indenfor brandsikkerhed.

Formanden for Taifu Taktisk Selvforsvar, Susan Arndt Løvenfald, havde traditionen tro fået lavet en flot Taifu kalender med foto`s af udøvere som var samlet sammen i løbet af året. Stort tak til Susan for at hun år efter år, vist nok 6. gang i år, laver flotte kalendere til udøverne i Taifu.

Flere foto`s kan ses på Taifu Karate facebookgruppe. 

Følgende opnåede placeringer:

 

Kata pulje 1

 

Guld 

Tobias Neergaard Andersen

Sølv

Anton Guise

Bronze

Mark Robert Kristensen

Kata pulje 2

 

Guld

Christina Slotved

Sølv

Ida Larsen Engel

Bronze

Nadia Mniouel

Kata pulje 3

 

Guld

Silje Teisen
Sølv Patrick From Henriksen
Bronze Malou Lind
Gohon Kumite  
Guld Emilia Toader
Sølv August Hansen
Bronze Robin Skovgaard Nielsen
Kumite pulje 1  
Guld Luka Vojinovic
Sølv Sebastian Nastasijevic
Bronze Anton Guise
Kumite pulje 2  
Guld Alexander Nastasijevic
Sølv Patrick From Henriksen
Bronze Marvin Gade Aagesen
Kumite pulje 3  
Guld Ida Larsen Engel
Sølv Eda Cifci 
Bronze Alberte Nørregaard Laursen 
Kumite pulje 4  
Guld Malou Lind 
Sølv Caroline Petra Jensen 
Bronze August Nørregaard Laursen 
Årets kata talent  
  Tobias Neergaard Andersen 
Årets kumite talent  
  Emilia Toader 
Stævnets fighter  
  Freja Østergaard 

 

 

 

 

Kl. 1000 bød Tim velkommen og reglerne blev præsenteret. I år var der en masse ny Taifu kæmpere til stævne for første gang. Alle skulle i dag konkurrere i kata og kumite.