Lørdag den 10. december var der Nissecup i Gjethuset. I år var ny rekord med stævnedeltagere med over 80 tilmeldte. Flere end 200 tilskuere havde fundet vej til Gjethuset for at se Taifu kæmperne  i aktion. 

Kæmperne var opdelt i puljer således at alle mødte modstandere på eget niveau og alder. Det betød en masse puljer, og i år deltog Taifu Classic også med voksen kata og voksen kumite. 

Vi havde i år fået Thomas Larsen, uddannet dommer, fra Ishøj karate klub til at komme og dømme for os. Han blev assisteret af Jakob Nielsen fra kampholdet i Taifu. Vores landsholdskæmpere var tilstede og fungerede som coaches for kæmperne. 

I løbet af turneringen dukkede der flere overraskelser op. Særligt begynderholdet bød på flere præstationer, som man normalt ville forvente af udøvere, som havde trænet væsentlig længere tid. 

Hold 2 og hold 3 havde topklasse kæmpere, som også efterhånden er rutinerede både nationalt og internationalt. Ingen tvivl om at kommende landsholdskæmpere er at finde der, hvis interessen for at træne fortsætter. 

Classic deltog for første gang i nissecup. De stillede op i både kata og kumite. Her blev der vist god teknik i kata, og i kumite blev der vist god fightervilje. Dog var det tydeligt at der manglende rutine indenfor kumite, idet det kneb lidt med kontrollen i teknikkerne. Men fighterviljen var tilstede så med lidt mere grundtræning ser det lovende ud for Taifu Classic. 

Interessen fra Halsnæs kommune var meget synlig idet borgmester Helge Friis og formanden for kulturudvalget, Helle Lunderød, var tilstede under turneringen.  

Helge Friis holdt en flot tale, hvor han bl.a roste de mange forældre som ydede en frivillig indsats i Taifu. Herefter uddelte han medaljer. Helle Lunderød, formand for kulturudvalget,  holdt også en tale, hvor hun roste Taifu for vores engagement i kommunen og samtidig roste vores valg af Gjethuset som arena for vores klubmesterskab, idet historien i Gjethuset har parelleller til vores taifu kæmperne i dag. Gjethuset har tidligere været kontaktskabende til den øvrige del af verden på grund af kanonproduktion og i dag rejser taifu kæmpere og deres forældre rundt omkring i verden for at dygtiggøre sig indenfor karateturneringer. 

Helle Lunderød overrakte herefter figtherpokalerne til Ida Engel og Tobias Rønnest. 

Formand og chefinstruktør Jesper F. Andersen uddelte talent pokaler til de to søskende, Camila- og Nadia Mnionel, fra begynderholdet som udviste noget helt ekstraordinært under deres kampe. B.la. så vi baglæns cirkelspark, som de havde set på internettet, og derefter skulle det selvfølgelig afprøves ved nissecup. Det bliver spændende at følge søstrene fremover. 

Susan, formand for taktisk selvforsvar, stod igen i år for uddeling af kalendere sponsoreret af Winter og Strøm, til alle kæmperne. Igen i år var kalenderen designet af Carina, som er datter til Susan. Også borgmesteren og Helle Lunderød fik en kalender. 

Igen i år stod Sportigan for salg af Taifu udstyr i forhallen. Også det traditionsrige lotteri med sponsorgaver vakte stor interesse, og i løbet af ingen tid var lotteriet udsolgt. Enkelte “spillere” har nok ærget sig, da flere af sponsorgaverne ikke blev afhentet. 

Stor tak til alle frivillige som havde brugt lørdagen til Nissecup. Inden juleferien løber af stablen er der lige en graduering på søndag, hvorefter der er juleferie i Taifu fra torsdag den 22. december til søndag den 1. januar. 

Følgende opnåede medaljer ved dagens stævne:

 

Nissecup 10. december 2011 i Gjethuset (medaljer tæller ikke i statestik)

Guld

Sebastian Nastasijevic

Sølv

Alexander Sandic

Bronze

Daniel Jensen

Bronze

Malik Cifci

Guld

Ida Engel

Sølv

Laura Lyck

Bronze

Nicoline Midjord

Bronce

Eda Cifci

Guld

Luka Vojinvic

Sølv

Tobias Rønnest

Bronze

Viktor Nielsen

Bronze

Casper Gottlieb

Guld

Salli Reino

Sølv

Sigrun Fundal

Bronze

Freja Østergaard

Bronze

Anne-Sofie Bavnhøj

Guld

Andreas Nielsen

Sølv

Daniel Schrøder

Bronze

Mikkel Sørensen

Bronze

Patrick Henriksen

Guld

Alexander Nastasijevic

Sølv

Rasmus Mortensen

Bronze

Marvin Aagesen

Bronze

Scott Bavnhøj

Guld

Malou Lind

Sølv

Silje Teisen

Bronze

Camilla Eriksen

Bronze

Caroline Jensen

Guld

Jonathan Ingemann Jensen

Sølv

Lasse Lusty

Bronze

Andreas Schwartz

Bronze

Nicolaj Jensen

Guld

Camilla Mniouel

Sølv

Nadia Mniouel

Bronze

Gustav Nordlund

Bronze

Katarina Petrovic

Årets fighter

Ida Engel

Årets fighter

Tobias Rønnest

Årets talent

Camilla Mniouel

Årets talent

Nadia Mniouel

Taifu Classic Kata

 

Guld

Christina Bundgard Nielsen

Sølv

Ole Schrøder

Bronze

Dorthe Christiansen

Bronze

Elsa-Maria Panduro Berg

Taifu Classic Kumite

 

Guld

Ole Schrøder

Sølv

Dorthe Christiansen

Bronze

Vigmer Nielsen

Bronze

Elsa-Maria Panduro Berg