Idag har flere at Taifus udøvere deltaget i DM for børn og kadetter under UKDK. Det blev til en rigtig god dag, hvor alle fik lærerige erfaringer og gode oplevelse med hjem. Stævnet var veltilrettelagt og blev gennemført professionelt og i en rigtig god ånd, der tog hensyn til de børn der ikke er så stævneerfarne.
For flere af de børn der deltog fra Taifu var det første gang de stillede op i kumite, men jeg tør godt at sige at det vist ikke er sidste gang.
Tak til alle kæmpere – I gjorde det hver især en flot indsats på tatamien, støttede op om hinanden – både når det gik godt og når den ikke lige gik som håbet. Tak til forældre for jeres engagement og medvirken til et godt stævne.
Og sidst med bestemt ikke mindst: STORT tak til Kristine Jensen, Nikoline Gaarn, Thomas Gaarn, Heine Kraft og Pia Knudsen. Både for jeres coacharbejede under selve stævnet, men også for de mange timer I har lagt i forberedelsen op til stævnet , med ekstraudervisning, stævnetilmeldinger, koordinering osv.
TUSIND TAK for jeres engagement, tid og dygtige coaching.

Det var en yderst tilfreds chefinstruktør, som modtog resultaterne fra Danmarksmesterskaberne. “Resultatet taler for sig selv – 21 medaljer fordelt i både kumite og kata vidner om vores store bredde” udtaler Jesper F. Andersen og fortsætter “Taifu har gennem mange år opnået fantastiske resultater og ført kæmpere frem til højt niveau. I dag råder vi over en talentmasse, som jeg ikke har oplevet tidligere. Vores traditionelle tilgang har vist sig at bære frugt og skabt et solidt fundament. En stor talentmasse trænet af nogle af Europas bedste instruktører, sammen med massiv forældreopbakning  gør forskellen. Kæmpe tak til alle.” 

 

Osu

Charlotte Stensholm

 

Resultater fra dagen:

KATA
Guld:
Michelle Rishøj-Hansen
Lukas Oxenløwe

Sølv:
Manon Giolbas Timmermann
Jonas Gaarn

Bronze:
Lucas Kraft
Luka Vojinovic
Anna Siglev
Mark Christensen
Luka Giolbas-Timmermann
Christina Slotved
Natasha Kostic

KUMITE SHOBU IPPON
Guld:
Luka Giolbas-Timmermann
Christina Slotved

Sølv:
Luka Vojinovic
Anna Tabakovic

Bronze:
Mark Christensen
Lukas Oxenløwe

KUMITE SHOBU NIHON
Bronze:
Mark Christensen
Manon Giolbas Timmermann
Lukas Oxenløwe

KUMITE SHOBU SANBON
Bronze:
Christina Slotved

På billedet mangler desværre Natasja Kostic og Lucas Kraft

tt dm-2 aeae

dm