I denne uge har Taifu Shiai Karate startet et nyt begynderhold op. Op imod 30 børn har været til prøvetimer under overværelse af forældre. Flere har allerede meldt deres børn ind i Taifu, så en ny generation af måske kommende kæmpere er hermed skabt.

Som ny i Taifu bliver du medlem i en af Danmarks førende sportskarate klubber, som har 9 landsholdskæmpere i klubben. Det er et bevis på, at der foregår målrettet undervisning udført af instruktører, som alle er skolet i Taifu. Det er blevet til et kvalitetsstempel og vores mange resultater taler for sig selv.

Ud over den fysiske fremgang oplever vi også at en stor del af  vores karate elever opnår forbedringer i skolen. Det viser rigtig mange tilbagemeldninger fra forældre, og vi tilskriver dette, at vi i vores undervisning lægger vægt på at skabe et godt læringsmiljø, som beror på klare linier og respekt for den enkeltes personlighed. Via  klare linier og en målrettet træning lærer eleverne at fastholde fokus frem mod f.eks. et stævne eller en graduering og vi antager, at dette er med til at gøre dem bedre til at løse deres opgaver i skolen.  

Ved de 2 prøvetræninger var det muligt for forældrene at overvære træningen så de kunne danne sig et indtryk af, hvad karatetræning går ud på. Fremover er det ikke tilladt at overvære træningen i dojoen, da dette kan virke forstyrende for indlæringen. 

Efter de 2 prøvetimer skal der også foretages indmeldelse i Taifu for at kunne fortsætte træningen. Hvis du ikke har fået en indmeldelsesblanket kan du downloade den her.