Vores sæson efter sommerferien kommer til at byde på karate-uddannelse hver eneste dag hele ugen.  Vi mere end fordobler vores uddannelsesprogram til glæde for alle med interesse i at træne korrekt Shotokan Karate-Do under højt graduerede instruktører.

Alle vores nuværende medlemmer vil fremover kunne dygtiggøre sig på særlige hold indenfor f.eks. kata og kumite samt mange flere nye hold, som vi snart præsenterer. Mere end 25 instruktører og instruktørassistenter står klar til at undervise.

Vores landsholds- og elitekæmpere får mulighed for at træne under nogle af Danmarks bedste instruktører 6 gange om ugen. Taifu`s eliteinstruktører har siden 1980 trænet mere end 50 kæmpere frem til landsholdsniveau, hvoraf flere har vundet medaljer ved EM og VM i flere forbund.

Vores uddannelsestilbud bliver offentliggjort i næste uge. GLÆD JER!

SKOLEN DER ER DEDIKERET TIL SHOTO

11540845_737902199654307_6006038895876829178_n

Shotogakusha, som er vores hovedorganisation, har fået nyt logo. Det er malet af Tanaka sensei 8. dan JKA, verdens sidste nulevende samurai. Det er et meget stærkt logo, som signalerer ild, stabilitet, spyd og skjold. Det har har rødder tilbage til samuraitiden i Japan. Logoet har allerede opnået stor positiv international opmærksomhed.

Shotogakusha betyder “Skolen der er dedikeret til Shoto”. Taifu Karate Dojo, som er international hovedskole i Europa, kommer med vores nye uddannelsestilbud til fulde at leve op til navnet Shotogakusha.

Hvis du er interesseret i at købe en organisations t-shirt eller andet med vores organisationslogo kan det købes i vores hovedorganisations online shop.

http://shotogakusha.spreadshirt.dk/

Korrekthed, fælleskab og vores høje faglige standard er værdier som vi efterlever hver dag i Taifu. Vil du træne korrekt Shotokan Karate-Do kan du gøre det i Taifu Karate Dojo – Hovedskolen i Europa.

rød logo nr. 5