Stor karatenyhed

Chefinstruktøren i Taifu Karate Dojo og vicechefinstruktør i Shotogakusha Jesper F. Andersen sensei er blevet gradueret 7. dan den 14. september 2018.

Det er en fantastisk og ærefuld nyhed for alle der træner karatedo – og en stor anerkendelse til Jesper sensei for hans kæmpe arbejde for karate i Danmark. Gennem snart 40 år har Jesper sensei udbredt kendskabet til karate i Nordsjælland, hvor han bl.a. har startet karate op i Helsinge og Frederiksværk. Flere tusinde karateudøvere er gennem årene blev undervist i karatedo af Jesper sensei og flere har tilmed vundet NM, EM og VM titler. Andre har fundet en livslang interesse for karatedo og kører hver uge til Frederiksværk, hvor Jesper sensei underviser.

Taifu Karate Dojo ønsker Jesper sensei hjertelig tillykke med den fortjente 7. dan. Det er ikke mindre end fantastisk, at Taifu Karate Dojo råder over en kapacitet som Jesper sensei. Det er de færreste karateudøvere der når så langt i karatedo som Jesper sensei. Som vicechefinstruktør i Shotogakusha er Jesper sensei også med til at sætte retningen for karatedo med prominente topkarateinstruktører som Masahiko Tanaka sensei 8. dan og Frank Starck-Sabroe sensei 8. dan.

Endnu engang tillykke til Jesper sensei, Taifu Karte Dojo, Shotogakuhsa og alle der træner karate i Danmark og Europa. Jesper sensei arbejder også konstant med til at sprede budskabet om karate i Danmark og Europa via artikler, nyheder og indlæg på karateportaler på nettet, som følges af flere tusinde karateudøvere.