2 af elitekæmperne med forældre og klubkammerater med familier dukkede op i Glostrup Hallen for at bakke Jannik op. Det skulle senere vise sig ,at blive en rigtig spændende dag, hvor vi som tilskuere var mere nervøse en Jannik. Kl. 1000 blev der hilst af og spillet nationalmelodi og så var DM i gang.

Første disciplin var kata. Jannik havde de største forventninger i forhold til, at lave et godt resultat i kata, da det var her han følte sig mest sikker og rutineret. Til gengæld var puljen også hård og ikke mindst da Landstræner i kata Tejs Damkjær, Itosu-Kai Karate Dragør stillede op. Jannik tabte sin første kamp og kunne i finalen se Tejs Damkjær vinde guldet.

Så blev det tid til kumite og nu skulle det vise sig om Jannik kunne samle kræfter efter skuffelsen i kata og ikke mindst give modstanderne kamp til stregen. Jannik var første kæmper på arealet og kæmpede rigtig godt og kom efter ganske kort tid foran. Efter 3 minutter var stillingen 5-5 og de skulle ud i SAI SHIAI her vandt jannik 2-1.

 

Se første kamp her:

 

http://www.youtube.com/watch?v=6JN3P877-jA&feature=feedu

 

Anden kamp skulle blive lige så spændende som den første, i hvert fald for os der var tilskuere. Pulsen var uden tvivl i top hos kæmperne, men vi andre der fulgte med i de spændende kampe, havde indimellem også åndenød. Efter endnu en god kamp vandt Jannik 2-1

 

Se anden kamp her:

 

http://www.youtube.com/watch?v=Rg_n8vepSqs&feature=mfu_in_order&list=UL

 

Det betød også at jannik var klar til finalen. Det var en spændende finale som i det meste af tiden stod meget lige. Jannik tabte finalen 0-2 men vandt en flot sølvmedalje.

Se finalen her:

 

http://www.youtube.com/watch?v=O9xiwFJutDk

 

Der skal lyde et stor tillykke til Jannik for den fine sølvmedalje og for den rigtig gode oplevelse han gav os alle.

 

Taifu Classic