Taifu er i denne weekend til stævne i Ishøj. 

Silje stillede op i kata fredag aften og lavede en god Jion. Desværre var den ikke nok til at gå videre og hun tabte 1-4. 

Lørdag var det kumite for vores kadetter. 

Caroline vandt første kamp 2-0, anden kamp 5-3, tredje kamp 10-3 og dermed i finalen. I finalen mødte hun en svensk kæmper, som hun tabte knebent 0-1 til. Men rigtig flot kæmpet af Caroline, som blev bedste dansker i puljen. Godt gået. 

Christina tabte første kamp 0-2.

Malou  vandt første kamp 8-0, anden  kamp 4-2, tredje kamp 1-0 over landsholdskæmperen Sara Pedersen fra Ishøj og dermed i  finalen. Finalen tabte hun til en kæmper fra Skotland. Flot sølvmedalje og bedste dansker i puljen. 

Silje  vandt første kamp uden modstander, anden  kamp  endte 2-2, hvorefter dommerne skulle vælge en vinder. Her tabte Silje 1-4 på flag. Silje kom i opsamlingskamp, som hun tabte 0-2.

Vores pigehold med Malou, Caroline og Christina sluttede på en 5. plads. De trak sig fra bronzekampen, da de mødte hold, som kæmpede noget ukontrolleret. 

En rigtig god 1. dag fra Taifu, som viste alle i salen, at Malou og Caroline hører til blandt de bedste piger i deres klasser i Danmark. 

Søndag havde Taifu 9 unge udøvere med. Nicoline Evers Midjord og Nicoline Garn tabte deres første kamp. 

Marvin kom flot foran i sin første kamp, men blev diskvalificeret i sidste sekund. Anton og Buster tabte første kamp. De kom begge i opsamling, men tabte også her. Ida og Alberte tabte begge første kamp. Robin uafgjort i første kamp, men tabte på flag. Luka vandt første kamp og tabte anden kamp. Marvin var med på et hold fra WIKF Denmark. De tabte første holdkamp, og måtte trække sig fra opsamling pga. en skadet kæmper på holdet. 

Luka vandt første kamp og tabte anden. I opsamling blev han diskvalificeret. 

Der er rigtig mange dygtige unge børn med til dette stævne. Særligt kæmperne fra Skotland viste et højt niveau. De var lynhurtige og kompromisløse når de kæmpede. 

foto (39)

Johanna klarede sig også godt i dag. Hun vandt guld efter først at have slået en kæmper fra Skotland 4-2 og i finalen vandt hun 8-0 over en kæmper fra Tyskland. Det var første gang, at Johanna stillede op i junior minus 53 kg.  

_MG_5928