Taifu Karate fra Halsnæs imponerede igen ved et stort internationalt karatestævne. Unikke træningsfaciliteter og de bedste instruktører er opskriften på succes. 

 

Lørdag den 16. september  blev der afholdt Shobu Ippon Tournament i Lundtoftehallen i Lyngby. Det er et særligt stævne, da det er åbent for alle stilarter og organisationer. At vinde en titel ved et åbent karatestævne er derfor stort. Kæmperne fra Taifu gjorde det helt fantastisk, og hentede flere medaljer end nogensinde før til et åbent stævne.

Det er ikke nogen tilfældighed, at Taifu Karate Dojo i Frederiksværk opnår så flotte resultater. Der foregår et seriøst talentarbejde hver dag i Taifu, som råder over de bedste instruktører og unikke træningsforhold. Det giver resultater! Det er krævende, at skabe hele karateudøvere der kan fremvise karate når det er bedst i både kata og kumite. Det kræver tålmodighed og disciplin. Der kan forventes rigtig meget i fremtiden, da Taifu nu tæller mere end 40 brun- og sortbælter, hvoraf flere er kæmpe talenter. 

 

Som noget helt særligt vandt Luka Vojinovic guld i både kata og kumite. Det er yderst sjældent at det sker. Luka er en del af landsholdstruppen  i Taifu, som træner på højt niveau 4-5 gange om ugen. Undervejs i turneringen vandt han over flere landsholdskæmpere fra andre klubber. Det er enestående og Luka er et godt eksempel på den tålmodige karateudøver, der bliver ved med at dygtiggøre sig indenfor både kata og kumite. Luka har trænet karate i 7 år og skal prøve til 1. dan – sort bælte til oktober. 
 
 
Stort tak til alle fra Taifu, som var med til at bakke vores kæmpere op i Lundtoftehallen. Det var en fantastisk oplevelse, at mærke de mange Taifu fans. 
 
Resultater:

KATA
Guld: Luka Vojinovic og Manon Timmermann.
Sølv: Jonas Valdemar GaarnNikoline Marie GaarnKenneth Wulf-AndersenElsa-Maria Panduro Berg og Natasha Kostic.

HOLD KATA:
Bronze: Taifu1 (Manon Timmermann, Valentin Ziska og Natasha Kostic.

KUMITE
Guld: Luka Vojinovic.
Sølv: Mark Robert Christensen og Elsa-Maria Panduro Berg.
Bronze: Jonas Valdemar Gaarn.

Se flere fotos fra stævnet her

Læs flot artikel fra KarateNews her