I dag søndag var sidste dag på træningslejren i Taifu. Et par flere fra Classic havde fundet vej til første del af træningen, som var en opsummering af de sidste par dages træninger. Dernæst trænede shiai videre og her blev der trænet kime i teknikkerne indenfor gyaku-zuki, kizami-zuki, uraken-uchi samt maegerie. 

 

Øvelserne blev gentaget mange gange og de blev også trænet på puder. En af Wayne Otto sensei.s benfejninger blev også trænet grundigt ned i detaljer. Når teknikker bliver præsenteret på et seminar som f.eks. under Wayne Otto sensei er der sjældent tid til at arbejde i dybden med teknikken. 

I dag havde vi tiden til det og det var tydeligt at se fremgang. 

Efter træning fik næsten alle med farvet bælte en stribe efter gennemførelse af Taifu Gasshuku, da træningen på lejren har svaret til flere ugers almindelig træning. Det var godt at se at flere fra hold 2 og hold 3 havde fundet vej til lejren. For landsholdskæmperne var lejren en vigtig forberedelse til næste år som byder på flere store turneringer. I starten af december bliver det offentliggjort hvem der bliver udtaget til EM og NM. 

Sidste del af træningen stod på 50 reaktionsøvelser, som er en god gammel øvelse fra bronze cirklen som gennem tiden er blevet anvendt meget af militæret og politiet. 

Alle på lejren har de sidste par dage fået en meget intensiv træning i få teknikker og fremgangen var tydelig at se hos alle. Til sidst blev der talt lidt om at få dagligdagen til at hænge sammen når man træner meget. Her er det vigtigt at have disciplin så huslige pligter og lektier mv. passes således at man får nogle gode karakterer i skolen, “feks. 7 i ler”……..