Siden Taifu Classic Karate startede op er flere gamle elever af Jesper F. Andersen sensei dukket op. I dag dukkede Tim Fraas op til træning i Taifu Classic. Tim Fraas, som nu er fyldt 24 år, stoppede med at træne hos Jesper  sensei for 6 år siden i forbindelse med at Jesper sensei dengang stoppede med at undervise i traditionel shotokan karate.

Tim Fraas var som 17 årig gradueret 3. dan og sluttede med at vinde shotokan cup i både kumite og kata. Tim vandt også flere titler til danmarksmesterskaberne i både kumite og kata og var en kort periode på landsholdet. 

“Tim Fraas er et af de største talenter jeg nogensinde har trænet og efter at have set ham i dag til træning er der rigtig mange gode år tilbage i Tim Fraas” udtaler Jesper sensei efter dagens træning. 

Tim Fraas er under uddannelse til fængselsbetjent og kan bruge karatetræningen i sin uddannelse. 

Taifu Classic har nu 5 danbærere i klubben, og flere andre som har trænet under Jesper sensei har meldt deres ankomst på et tidspunkt. Træningen er traditionel shotokan karate, som Nakayama sensei underviste i. Krydret med simple selvforsvarsteknikker og “sund” fysisk træning har bevirket at voksne søger til træning i Taifu. Der er et rigtig godt socialt sammenhold på holdet og rigtig mange fritræner i Taifu lokalerne.