Taifu Karate Dojo har afholdt en helt særlig træningslejr ledet af den verdensberømte stormester, Masahiko Tanaka sensei 8. dan, fra Japan. Anledningen var afholdelse af en international instruktørtræningslejr med deltagere af chefinstruktører fra Europa, USA, Danmark og Japan. Fra Taifu Karate Dojo deltog følgende i lejren: Sensei Jesper F. Andersen, Charlotte Stensholm, Christina B. Nielsen, Elsa-Maria Panduro Berg, Lotte Løkkegaard, Nadia Amniouel og Camilla Amniouel. Alle gennemførte og bestod uddannelsen og fik personlig overrakt diplom af Tanaka sensei.

1 2 3 4 IMG_4728 IMG_4729 IMG_4733 IMG_4739 IMG_4742

I øvrigt var det 40 år siden Tanaka sensei første gang var i Danmark, hvorfor hans 40 års jubilæum blev fejret ved en reception i København.

Tanaka sensei boede i Danmark i perioden 1975 – 1978, hvor han fungerede som landstræner og chefinstruktør for karatestilarten Shotokan Karate i Danmark. I den periode blev Tanaka sensei verdensmester to gange i karate. Først i 1975, hvor han vandt VM i Los Angeles og senere i 1977 i Tokyo. Mange danske karateudøvere trænede dengang dagligt med Tanaka sensei, hvor de fungerede som sparringspartnere for Tanaka sensei. Tanaka sensei var på den tid en af verdens hårdeste karatekæmpere, og det krævede mod og udholdenhed at være sparringspartnere for Tanaka sensei.

Fra avisudklip fra dengang Tanaka sensei boede i Danmark kan man læse, at han sov på gulvet i træningssalen (dojoen) og trænede 4 timer om natten, som forberedelse til verdensmesterskaberne.

Næste år kommer Tanaka sensei igen til Taifu og i 2017 afholdes der træningslejr i Tokyo, Japan.