Stævner

Swedish Open
Særligt vil jeg klart anbefale Swedish Open , hvor alle stævneaktive kan deltage. Et godt stævne, hvor man bliver opdelt i alder. Stævnet foregår i weekenden 24. og 25. marts i Malmø. Hurtig tilmelding til Michael. 
Hvis du er i tvivl om du har niveau til at deltage i stævnet så spørg din instruktør.
Danmarksmesterskaberne
DM foregår i år i Helsinge den 21. og 22. april. Her bliver man også opdelt i alder og jeg anbefaler 
at alle stævneaktive i Taifu deltager i stævnet. 
Hvis du er i tvivl om du har niveau til at deltage i stævnet så spørg din instruktør.
Nordiske Mesterskaber
Taifu har en stor del af vores landsholdskæmpere med til Nordiske Mesterskaber. Det foregår i Kristianstad i Sverige. Det vil være en oplagt mulighed for at støtte vores kæmpere som tilskuer. 
Graduering
Der er i øjeblikket i gang med at blive udfærdiget nyt pensum til alle grader i Shiai Karate. Af samme årsag er marts gradueringen udskudt til engang i april. 
Fremover vil der blive tilbudt 2 x pensum træning i god tid før hver graduering. 
Udstyr til stævner
Husk at du skal have komplet udstyr til stævner. Dvs. gi med klubmærke, rødt og blåt bælte ( der må ikke længere stå navn på bælterne), rødt og blåt beskyttelsesudstyr (skal være godkendt), samt tandbeskytter og brystbeskytter til piger. Hvis du er fyldt 15 år skal du også have en beskyttelsesvest. 
Alt godkendt udstyr kan købes i Taifu. 
PARKERING – AFSÆTNING 
Husk at det er forbudt at køre ind ved kræmmermarked i weekenden. Du skal sætte dit barn af i den lille gård foran vores lille dojo. Overtrædelse af dette kan koste Taifu vores lokaler, da udlejer har varslet dette.