Taifu Karate Dojo har vundet medaljer ved endnu et online stævne. Denne gang var det Slovakiet, der var arrangør. 

2020 er et meget anderledes år. Dette gælder også for landsholdskæmperne i Taifu Dojo.

Almindelig træning er erstattet af udendørs træninger, og hjemmetræninger. Når man er en del af det danske WUKF landshold, forventes det at man har disciplin og holder formen ved lige. Dette uanset om det er sommerferie, jul eller landet er ramt af Covid-19, så alternative træningsformer er taget i brug rundt om i haverne, i de omkringliggende skove, og i dagligstuerne. Derudover har klubbens instruktører, med Cheftræner Jesper Sensei i spidsen sørget for at lave coronasikrede træninger, rundt om i den nordsjællandske natur. Således har kæmperne trænet med løb i industriområdet ved dojoen. teknik og fysisk træning ved Asserbo Slotsruin, og løb og fysisk træning ved Asserbo motionsbane og plantage. Alt sammen i små grupper, med god afstand.

Da verden mere eller mindre er lukket, så ingen kan rejse rundt og deltage i stævner, er de store arrangører af stævner ligeledes begyndt at tænke alternativt.

Slovakiet og Italien har derfor begge som noget helt nyt arrangeret online karate stævner, hvor kæmperne sender videoer ind, som dommerne herefter vurderer hjemmefra. Præcis som ved et “rigtigt” stævne, kigges på fokus, styrke, teknik, etc.

Denne noget anderledes form, skal vi alle vænne os til. I Taifu deltog flere af vores kæmpere, i begge stævner, og alle nåede heldigvis at få optaget deres videoer i dojo`en på Industrivej, inden regeringen lukkede landet ned for anden gang.

Selv om det er en helt ny måde at gå til stævne på, var opbakningen fra alle kæmpere rundt om i verden stor, således var der mere end 400 starter fra 14 lande der deltog i Slovakia Open.

Traditionen tro, var Taifu helt fremme i opløbet om medaljerne.

Resultaterne fra Slovakia Open:

Kata:

Nikita 2. plads, sølvmedalje

Liv 2. plads, sølvmedalje

Maise 2. plads, sølvmedalje

Manon 4, plads

Isak 11. plads

Fritz 11. plads

Kumite:

Maise 8. plads

Disse flotte resultater har været med til at sikre vores kæmpere billetter til VM i 2021, der afholdes i  Cluj-Napoca i Rumænien i midten af juli måned 2021, hvor de danske kæmpere står over for verdenseliten inden for karate.

Vi krydser alle fingre for, at vi til den tid atter kan rejse rundt i verden, da et fysisk stævne nu klart er at foretrække.

Stort tillykke til jer alle. Medaljerne bliver tilsendt.

Har du ambitioner om at stillet op til stævner?

Kontakt din instruktør hvis du godt vil stille op til stævner. I Taifu er der også mulighed for at træne sig op til at komme på landsholdet. Vi råder over de absolut bedste instruktører – så alt kan lade sig gøre hvis du har vilje. Se hvem der er på landsholdet i Taifu her.

Manon Timmermann landsholdskæmper i Taifu