Lørdag morgen klokken 05:45 begyndte vi vores vej mod Polen. Efter 950 km, og en 2 timers lang færge tur, landede vi i Polen. Vi startede med, at tage hen og se hallen, hvor vi kun lige nåede at se den aller sidste kamp på dagen. Derefter kørte vi videre hen, og bookede ind på vores hotel. Vi blev hurtigt enige om, at vi gerne ville en tur i poolen inden vi skulle have aftensmad. Da vi havde spist, gik vi i seng, så vi var godt forberedt til kampdagen.

Klokken 08:15 havde vi spist morgenmad, og var klar til at køre ned i hallen. Efter vi var blevet indregistreret kørte vi ud og handlede nogle provianter. Da vi kom tilbage i hallen, var der en lille time til, at vi lige så stille skulle begynde at opvarme. Malou skulle på 13:15, og Caroline 13:40. Dog var puljerne lidt forsinket, og både Malou og Caroline kom først på et stykke tid efter det planlagte tidspunkt.

1623578_10152738671397636_5281916448631942408_n

Malou mødte i sin første kamp en fra Polen, som hun satte 2 spark mod hovedet, og vandt derfor kampen 6-0. I hendes anden kamp mødte hun en fra Hvidrusland, Malou styrede kampen og da der var omtrent 11 sekunder tilbage af kampen, første Malou 6-1, hvor hun satte et spark og vandt kampen 9-1 før tid. I tredje kamp mødte hun en fra Litauen, hvor hun lagde ud med at føre 2-0, men det vendte hurtigt rund, og kampen stod 3-2 til Litaueneren, med få sekunder tilbage. Malou får sat en scoring i de sidste sekunder, og kampen må afgøres på flag. Desværre taber Malou 3-2 på flag. Malous modstander går i finalen, og Malou skal derfor kæmpe opsamling. Hun har 2 opsamlingskampe, hvor hun vinder den første 8-0, i denne kamp, fik Malou hurtigt 3 straf, og måtte derfor udelukkende gå efter slag i maven, og score på den vis. I hendes bronzekamp møder Malou en fra Polen, da der var under 15 sekunder tilbage, stod kampen 4-1 til Polakken, Malou får sat et spark til hovedet, og stillingen står derfor 4-4, og må igen afgøres på flag. Malou 3-2 på flag til Polakken. Malou ender i top 5.

Caroline møder ligeledes en kæmper fra Polen, i sin første kamp. I denne kamp havde hun en god styring fra start til slut, og hun vinder 5-0. I Carolines anden kamp, møder hun en kæmper fra Danmark, hun fulgte planen, og vandt kampen 8-0. I sin tredje kamp, møder Caroline en kæmper fra Slovakiet, Caroline sætter et spark til hovedet, og lægger ud med en føring på 3-0, derefter kørte Caroline kontrateknikker, og vandt kampen 6-3. Caroline havde nu kæmpet sig til finalen, og skulle i hendes finale, møde en stærk kæmper fra Skotland. Caroline lægger ud med at føre 2-0, efter et spark til maven. Dog fik skotten et lidt heldigt spark til hovedet, og stillingen stod derfor 3-2. Efter en ihærdig indsats fra Caroline i de sidste sekunder af kampen. Slutter kampen med en stilling 3-2 til skotten. Caroline får en velfortjent sølv medalje.

Caroline og Malou nåede kun lige, at få klædt om, og få noget at spise inden de måtte sætte kurs hjemad. Caroline og Malou var godt trætte efter en land dag. Coachen var dog den første der faldt i søvn, hvilket var forståeligt, da Ole havde coaches 2 på stort set samme tid.

Tekst: Caroline og Malou

Skærmbillede 2015-03-09 kl. 13.47.37