Elitetræning 

Det er muligt at konkurrere i både kata og kumite. Taifu har i mange år været en toneangivende karateklub i Danmark indenfor konkurrencekarate. Vi har vundet både Nordiske Mesterskaber, Europamesterskaber og Verdensmesterskaber gennem årene og vi har siden 2004 haft kæmpere på det danske karatelandshold.

Det skyldes ikke mindst vores seriøse talentarbejde, som skaber optimale betingelser for talentudvikling. 

I Taifu råder vi over de bedste instruktører på området, alle tidligere eller nuværende landsholdskæmpere. Vores træningsfaciliteter hører til blandt de bedste i Danmark, og dette sammenholdt med dygtige instruktørere giver vores kæmpere optimale betingelser for at udvikle sig.

Vores åbne kamptræninger tiltrækker endvidere landsholdskæmpere fra andre klubber, som søger til Taifu for at udvikle sig yderligere sammen med kæmperne fra Taifu. 

Vi tilbyder en del ekstra specialtræninger til vores talenter og landsholdskæmpere. 

Udover højt kvalificerede instruktører med særlig Diplomtræneruddannelse, Masteruddannelse og uddannelse indenfor coaching råder Taifu over særligt uddannede coaches, som rejser rundt i verden med vores kæmpere.

Har du interesse i at træne sammen med vores talenter og landsholdskæmpere så tag kontakt til din instruktør. 

Kommer du fra en anden klub, og er på talent- eller landshold, er du velkommen til at deltage i de åbne træninger i Taifu. 

Taifu landsholdskæmpere ved EM i karate 2019

Elitepolitik

Du kan læse om vores elitepolitik her