For landsholdskæmperne i Taifu (og en enkelt instruktør) blev påsken ikke kun brugt på familiehygge. Lørdag og søndag blev onlinestævnet 1. International online Shotokan Kata Champinonship afviklet, så alle ventede spændt på nyt fra Cypern. Dette var endnu et stævne i rækken af online stævner der er dukket op, i kølvandet på Corona.
Når man, som kæmperne i Taifu, lægger mange timer hver uge i sin træning, og er på det danske WUKF karatelandshold, er det vigtigt en gang imellem, at få testet formen af, og målt sig med andre i verdenseliten. Resultaterne fra stævnet, vidner om at formen holder. Der var mere end 90 deltagere, primært fra hjemlandet Cypern, men også UK, Rusland, Frankrig og Danmark, som deltog i stævnet. I alle de puljer hvor Taifu deltog, blev det sikret medaljer til Danmark.
Et online karatestævne, er ikke helt det samme, som et normalt stævne. Man optager en film af sin Kata (en sammensat række af øvelser) og sender til arrangørerne af stævnet, der her har 5 dommere til at gennemse alle film, og herefter afgive point, ud fra forskellige kriterier. Med de nuværende Covid-19 restriktioner i Danmark, måtte deltagerne fra Danmark optage deres film udendørs, en kold og blæsende lørdag i marts måned. Ikke helt de samme vilkår, som kæmperne fra andre lande, der stadig har mulighed for at træne indendørs, eller udendørs i de lidt lunere temperaturer. Men som det fremgår af resultaterne nedenfor, lykkedes kæmperne fra Taifu særdeles godt, de hårde odds taget i betragtning.
Dette stævne tillod deltagerne at stille op i egen kategori, ud fra alder og bæltegrad, men også at prøve kræfter med ældre modstandere, og/eller modstandere med højere bæltegrader, hvorfor flere af vores udøvere, havde valgt at filme flere Kata, og stille op uden for egen kategori.

Resultater

Guldmedalje, Nikita Jesse, Drenge, 10-11 år, Blå-Brun-Sort bælte
7. plads Isak Vergo, Drenge, 10-11 år, Blå-Brun-Sort bælte
Sølvmedalje, Luka Giolbas-Timmermann, Drenge 16-17 år, Sort bælte
Bronzemedalje, Jonas Gaarn, Drenge 16-17 år, Sort bælte
4. plads, Jonas Gaarn, mænd 18-35 år, sort bælte
Sølvmedalje, Rune Abrahamsson, mænd +46 år
Guldmedalje, Liv Juhl Andersen, piger 10-11 år, Blå-Brun-Sort bælte
Guldmedalje, Maise Brede Jensen, Piger 12-13 år, Blå-Brun bælte
5. plads, Fritz Anne Gudmandsen, Piger 12-13 år, Blå-Brun bælte
Guldmedalje, Laura Marker, Piger 14-17 år, Blå-Brun bælte
Sølvmedalje, Maise Brede Jensen, Piger 14-17 år, Blå-Brun bælte
Sølvmedalje, Maise Brede Jensen, Piger 12-13 år, Sort bælte
Sølvmedalje, Manon Giolbas-Timmermann, Piger 14-15 år, Sort bælte
Guldmedalje, Manon Giolbas-Timmermann, Piger 16-17 år, Sort bælte
Sølvmedalje, Alicia Panduro Berg, , Piger 16-17 år, Sort bælte
Tilbage er så blot at vente på at postmanden kommer med medaljerne – i mellemtiden må I gerne give vores dygtige kæmpere et like. De fortjener det👊
Kan være et billede af 11 personer