Åbent hus i Taifu Karate Dojo lørdag den 5. oktober

I dag var der åbent hus i Taifu Karate Dojo i anledning af klubbens 20 års jubilæum. Rigtig mange havde lagt vejen forbi Taifu, hvor der i dagens anledninger var opvisninger og hædring af vores kæmpere. Borgmester Steffen Jensen holdt en flot tale, hvor han bl.a. roste det store frivillige arbejde som instruktører, bestyrelse, forældre og alle udøvere udfører i Taifu. 

Stor interesse for Taifu Karate Dojo

Voksne karateudøvere, som havde holdt pause med karate,  dukkede op og viste interesse for at komme til at træne karate igen. Også forældre til børn der træner i Taifu overvejede at begynde til karate sammen med deres børn. 

Disciplin og fokus

Mange af gæsterne var overrasket over den disciplin og fokus de oplevede hos opvisningsholdet, der blev ledet af Rune Abrahamsson. I Taifu er det en selvfølgelighed, at der hersker disciplin, fokus og ordentlighed. Derfor er det altid rart at blive bekræftiget i, at gæster lægger mærke til det med det samme når de kommer ned i Taifu. 

Tak til alle der har været med til at gøre det til en rigtig god dag.

Flot artikel i Halsnæs Avis

I ugen op til vores jubilæum havde Halsnæs Avis en flot helsides artikel om Taifu. Et rigtig god beskrivelse af klubben af sportsjournalist Thomas Quvang, som efter at have interviewet chefinstruktør Jesper F. Andersen havde fået input til en rigtig saglig beskrivelse af værdierne i Taifu Karate Dojo.