OM KLUBBEN

Vores værdigrundlag

I Taifu benytter vi betegnelsen Karatedo, som henviser til den livslange personlige og fysiske udvikling, som vi vægter meget højt i Taifu.

Do betyder vej eller retning og symboliserer, at vi søger at opnå en dyb forståelse af vores karate og derigennem udvikle os frem mod harmoni mellem krop og sind.

Det er vigtigt, at en stræben efter at udvikle sin menneskelige karakter ikke er en midlertidig proces, men en livslang proces som skal følges og udvikles hver dag gennem træning både i og udenfor dojoen. Dermed bliver Karatedo til en vej i livet som udover at fokusere på at mestre teknikkerne i karate, også består i at udvikle sin menneskelige karakter og se mere klart og dybt ind i ens eksistens.

Vi efterlever dermed principperne i Budo, som er betegnelsen for japansk kampkunst. Her er målet, at skabe udvikling i menneskets indre.

Taifu Karate Dojo er medlem af følgende hovedorganisationer:

Shotogakusha

International karateorganisaiton der fastholder traditionel karate i direkte linie fra de store mestre i Japan.

Shobu Ippon Danmark

National karateorganisation der står for talentudvikling og afholdelse af stævner

United Karate Danmark

Forbund der varetager karate i Danmark og som afholder DM og giver mulighed for deltagelse i EM og VM