Instruktører i Taifu

Som international hovedskole for Shotogakusha har Taifu Karate Dojo instruktører med et højt fagligt internationalt niveau. Vores hovedinstruktører varetager bl.a. uddannelse af andre instruktører og instruktørassistenter i Shotogakusha. Taifu Karate Dojo sætter kvalitet, ordentlighed og faglighed højt. Vi er i Taifu Karate Dojo stolte og priviligerede over, at alle vores hovedinstruktører selv har kæmpet ved utallige stævner i ind- og udland og været på landsholdet i karate. Det har naturligvis en betydning for instruktørens karatemæssige kapacitet, at man selv har været aktiv kæmper på højt plan. Det medvirker til høj karatefaglighed, som skaber de bedste rammer for uddannelse af alle der har deres gang i Taifu.

Flere af vores hovedinstruktører og instruktører har også en uddannelsesmæssig baggrund, som gør at de kan udvide din personlige kapacitet eller ydeevne, så du bliver i stand til at udføre og håndtere ting, som du ikke kunne før. 

På flere hold vil du have mulighed for at blive undervist af vores chefinstruktør Jesper F. Andersen sensei 7. dan. Med mere end 40 års undervisningserfaring er han en af Danmarks mest erfarne og anerkendte karateinstruktører. Gennem årene har Jesper sensei hele tiden udviklet sine karatefaglige og personlige kompetencer. Diplomtræneruddannelsen i eliteidræt, masteruddannelsen i organisationspsykologi og den voksenpædagogiske diplomuddannelse har i særlig grad givet Jesper sensei kompetencer til at skabe personlig udvikling hos karateeleverne.  

Jesper sensei er også kendt som en af Danmarks absolut bedste talenttrænere. Gennem årene har mere end 40 landsholdskæmpere og 50 sortbælter nået deres mål gennem daglig undervisning af Jesper sensei. Derudover varetager Jesper sensei funktionen som vicechefinstruktør i karateorganisationen Shotogakusha. 

Vi er naturligvis stolte over, at have sådan en instruktørkapacitet i Taifu Karate Dojo og opfordrer alle interesserede til at møde op og træne under Jesper sensei. Her vil du garanteret blive udviklet både fysisk og mentalt!

Hovedinstruktører

Jesper F. Andersen sensei, chefinstruktør

7. dan

Richard L. Hansen sensei

6. dan

Mette Harpsøe sensei

6. dan

Dan Kristensen sensei

5. dan

Instruktører

John Jensen sensei

5. dan æresgrad

Christina B. Nielsen sempai

2. dan

Elsa-Maria Panduro Berg sempai

2. dan

Charlotte Stensholm sempai

2. dan

Nikoline Gaarn sempai

2. dan

Mikkel Sørensen sempai

2. dan

Jonas Gaarn sempai

2. dan

Rune Abrahamsson sempai

2. dan

Kenneth Bergquist Poulsen sempai

1. dan

Maya Holm sempai

1. dan

Ida Mikkeline Stenderup-Larsen sempai

1. dan

Alicia Panduro Berg sempai

1. dan

Kristine Jensen sempai

1. kyu

Thomas Gaarn sempai

1. kyu