Brun- og sortbælter

Mandage og onsdage 18.00 – 19.30 i den store dojo

Holdet er for brun- og sortbælter hvoraf flere fungerer som instruktører og instruktørassistenter i Taifu Karate Dojo. Undervisningen er i absolut højeste internationale klasse. Chefinstruktøren for Taifu Jesper F. Andersen sensei 6. dan underviser hver mandag på dette hold. Om onsdagen bliver du undervist af hovedinstruktører fra Shotogakusha bl.a. Richard sensei 6. dan, Mette sensei 5. dan og Dan sensei 5. dan.

Der vil af og til være udøvere fra andre klubber og andre lande, der gæster dette hold. Når du træner på brun- og sortbælte holdet, er det en selvfølge, at man træner på et af de andre hold i Taifu Karate Dojo, samt deltager så ofte man kan i de træninger og Gasshuku, som vores organisation tilbyder.

Alder: Fra 15 år

Pris: Kr. 1700,- per halve år

Aktiviteter 

På brun- og sortbælteholdet er der mange forskellige sociale aktiviteter tilknyttet. Bl.a. sommertræningslejr, sommerfest, fastelavn, Nissecup, og juleafslutning + masser af andre sociale tiltag som f.eks. fødselsdage på holdet. Der afholdes en del træningslejre både i Taifu, i andre klubber, og i udlandet som giver mulighed for at uddanne sig ekstra.

Graduering

Der er mulighed for at blive indstillet til graduering.